Anyukák! Hogyan tudtok bevásárolni gyerekkel?
babakocsi + hátizsák nekem
a páromon hátizsák és a kezében 2 nagy szatyor
ennyibe belefér egy heti kaja
Hátizsák, babakocsi.
Te tolod a babakocsit, férjed cipekedik.
Legjobb lenne, ha a férjed megszokná a bevásárlásokat, és meg tudná ezt oldani egyedül. Pontos listát írj neki, ne csak úgy, hogy pl. 1 tejföl, hanem 1 db Magyar Tejföl, a színe piros-fehér-zöld, második sor, pontosan a sajtok mellett, ha kifogyott, akkor kis doboz Mizo tejföl.
Az elején macerás lesz, meg lehet, hogy háromszor is felhív a boltból, hogy jót vett-e le, de így lesz a legegyszerűbb.
Nálunk a férjem vásárol be heti egyszer, és az elején még állandóan rossz betétet meg tampont hozott, mert szerinte mind egyforma, de mára azt is megtanulta, melyik milyen. Ha nagyon biztosra akarok menni, meg is mutatom neki az interneten képen, hogy pontosan mi kéne.
Így megvan minden, én hét közben csak kisboltba megyek a gyerekekkel kenyérért meg apróságokért.
:-DDDDD
tampont nem vetetek vele se semmi kozmetikumot
legutóbb testápolót vett tusfürdő helyett az volt akciós felkiáltással
jó h ugyan az a márka de akkor is ....
Hát, kinél bejön, kinél nem. :)
Nálunk muszáj volt beletanulnia az Embernek, de tudja is szépen, hogy hol mit kell venni.
nagybevásárlás hétvégén együtt férjjel
autóval,gyerek a bébihordozóban keresztben a bevásárlókocsin,ami hétközben elfogy,azt babával kettesben babakocsi aljába vagy szatyorba ráakasztva a babakocsira.
én mindig kiveszem a gyereket a babakocsiból az jól megpakolom és go :)
ha eszemben van beteszem a hordozót és akkor szabad mindkét kezem
9 kg a gyerek 1 éves
amúgy ha van több babakocsitok,nekünk vagy 3 akkor simán elindulnék a férjemmel és két babakocsival :) egy a gyereknek egy a cuccnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!