Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Hogyan tudtok bevásár...

Anyukák! Hogyan tudtok bevásárolni gyerekkel?

Figyelt kérdés
Autónk nincsen, nagyvárosban lakunk, és eddig nagyon hatékonyan heti egyszer mentünk vásárolni a férjemmel húzos "mamakocsival",és megvettünk mindent előre a hétre. Így sokat spóroltunk, előre tervezett volt a menü, és nem vettünk mást, csak ami a listán volt. Most, hogy megszületett a baba valahogy nehezebb lett sokkal. Ketten kellünk a bevásárláshoz (én nem tudok cipelni annyit, a férjem meg képtelen úgy vásárolni, hogy az hatékony legyen, férfi, ez van...), viszont a babát sincs kire hagyni, szóval: babakocsi, "mamakocsi", szatyrok...Soknak tűnik. Nálatok hogy megy?

2012. szept. 6. 11:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9-es! a kérdezőnek nincsen autója! Pont ezért kérdezett!
2012. szept. 6. 14:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Én pakolok a babakocsiba is és hátizsákot is viszek, ha sokat vásárolok (én mindig egymagam vásárolok, mármint a gyerekkel együtt, de férj nélkül).

Ketten vagytok, egyik tolja a babakocsit, másik húzza a mamatasit, mindkettőtökön hátizsák. Nem kell szatyrozni, ez hülyeség.

2012. szept. 6. 14:10
 13/14 anonim válasza:
én is apuka nélkül vásárolok. Szerencsére nincs nagyon messze a bolt. Babakocsi aljába és szatyrokba pakolok, amit ráakasztok a kocsira. Ilyenkor mindig csak azt veszem ami a főzéshez kell, vagy kenyeret. A tartós élelmiszereket apával közösen (igaz akkor kocsival). Kell pl hétvégén időt szakítani apának is a bevásárlásra, akár együtt akár külön. persz e vásárlás után nem egyszerű felvinni a kocsit a cuccokkal plusz a majd 8 kilós gyereket....nem is tudom mi lesz télen, akkor még nagykabát és egy halom ruha is lesz:)))))
2012. szept. 6. 14:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Hű, köszi, sok jó ötlet van_ G-Roby, 12:57-es a pontos lista nagyon tetszik :-) Jót derültem rajta. A babakocsi alját azért nem akarom nagyon megtömni, mert tömegközlekedni kell egy normál boltig is sajnos...Viszont a hátizsák tök jó, hogy ez eszembe sem jutott?! Sokkal praktikusabb, mint a szatyor.
2012. szept. 6. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!