Anyukák, mit szólnátok hozzá ha szülés után, a párotok azt mondaná nektek, hogy el szeretne végeztetni egy apasági tesztet? Mondjuk, gyanús lenne neki a gyerek.
Szakìtanék, nem maradnék olyan kapcsolatban, ahol ennyire nagy a bizalmatlanság.
De természetesen elvégezhetné, fizessen egy vagyont a baromja, ha akar
Végeztessen🤣
Pénzkidobás lenne, de ha annyira akarja.
Ahol ez már felmerült, ott talán ok is akad rá!
Felőlem... De ő szedi össze az árát.
Mondjuk nekem is gyanús, hogy pont olyan, mint apja, csak kisebb. Egyáltalán nem hasonlít rám. Lehet, hogy nem én vagyok az anyja?
En azt gondolom ez nem ennyire egyszeru, hogy dobjuk ki a ferfit...
Plane ha egyebkent rendben van minden szempontbol a kapcsolat, akkor egy ilyen dolog nem ok az azonnali szakitasra.
Kerdezo! Adj meg tobb infot.
Miert merult ez fel benne? Adtal ra barmilyen okot/tortent korabban a kapcsolatotokban felrelepes vagy barmilyen dolog, amely bizalmatlansagra ad okot? Miert “gyanus neki a gyerek”?
Valoszinuleg egyebkent leulnek es megbeszelnem vele, hogy miert is akarja ezt. Ha van ra ertheto magyarazat, akkor nyugodtan csinalja, de a sajat keresetebol!
Mivel magamban bízok, csak nyugodtan, de bizony, hogy elküldeném a fenébe még az eredmény előtt.
Nem tudnám folytatni olyannal, aki nem bízik bennem.
Nem lenne ok, hogy láttak pl: mással beszélgetni. Beszélgetésből ugyanis még nem lett gyerek. Én se gőzölök be, ha ő szóba áll más nőneművel, mert tudom, hogy ez nem jelenti azt, hogy a f.kát is bele...
"En azt gondolom ez nem ennyire egyszeru, hogy dobjuk ki a ferfit" - de, ez ennyire egyszerű. Mert ezzel a férj nem csak azt mondja, hogy "azt hiszem, megcsaltál", hanem azt, hogy "azt hiszem, megcsaltál és egyben olyan gerinctelen is vagy, hogy velem akarod felneveltetni a szeretőd gyerekét, és még egy életen át a szemembe is hazudsz" - mármost nyilván nem maradok együtt valakivel, aki komolyan kinézi ezt belőlem.
"Plane ha egyebkent rendben van minden szempontbol a kapcsolat" - ahol ez felmerül, az a kapcsolat nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!