Mennyire izgult a párotok szüléskor?
Az enyém inkább aggódott. Sokáig vajúdtam, aztán csaszármetszés lett a vége.
Aggódott értünk, hogy ne maradjak a műtőasztalon és egészségesen legyen meg a babánk.
Nagyon stresszelt, de nekem nem mutatta. Viszont valószínűleg nem lesz több gyerek, mert volt egy komoly és őszinte beszélgetésünk, hogy nem mutatta de az utolsó 3-4 hónapban végig rettegett nehogy történjen velem valami és neki ez borzasztó stresszes időszak volt, és az, hogy a szülés se sikerült rendesen mert sürgösségi császár lett, és a babánk is gondokkal született, megerősítette ebben.
De ezek után én se tiltakoztam, pláne hogy ledöbbentem mennyire stresszes maga a gyereknevelés is. Hogy folyton sír, nem tudod miért, hogy mi mindenre kell figyelni, hogy semmi, de semmi se megy flottul, szoptatni se tudok, nem alszik, nem alszunk, ha alszik, csak rajtam alszik (mint most is) és akkor én nem alszok.
Egyikkel sem volt ideje izgatottnak lenni igazán.
De elsőnekm teljesen szétesett az elején.. aztán nagyon aggódott.
Amikor kijött a baba rosszul is lett..
Nek attól ahogy, hanem attól, hogy megkönnyebbült
Második babánál nem volt idő erre
More megtudta hogy szülünk 2 h múlva a kezében volt a gyerek..
A 2 h alatt a nagyot vacsiztatta, fürdette, ruhát pakoltunk,
Vezetett
A 20 percet izgulhatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!