Félek, hogy ha nem bizonyos nemű lesz a babám, nem fogom szeretni. Van még, aki így érzett?
Igen, rossz anya leszek, minek vállalok így gyereket, stb, fussuk le itt a kötelező köröket.
Szóval: világéletemben kislányokat szerettem volna. Nem tudom pontosan, mi az oka, talán az, hogy nekem borzasztó anyám volt (nem is tartjuk a kapcsolatot) és vàgytam rá, hogy átélhessem azt az igazi anya-lánya kapcsolatot, legalábbis a környezetemben is azt látom, hogy egy anyának mindig bizalmasabb a kapcsolata a lányával, mint a fiával. A kislányokat valahogy sokkal aranyosabbnak találom, közelebb állok hozzájuk, úgy érzem, velük klasszabb dolgokat lehet csinálni, mint a kisfiúkkal, egyáltalán nem tudom magam fiús anyukaként elképzelni.
Nincs bennem semmi vágy fiúgyermek iránt. A férjem szintén kislányt szeretne.
Nos, most kisbabát várok és próbálok alapból úgy kiindulni, hogy fiú lesz, akkor nem "csalódhatok", de úgy érzem, mikor fiúként gondolok rá, nem várom öt annyira.
Lelkismeretfurdalásom van miatta, nem tudom, hogy változtathatnék a hozzáállásomon. Igyekszem arra összpontosítani, hogy a lényeg az egészség.
Volt még valaki így? Átkattan végül az agyatok?
3 ez most valami rossz vicc?
Bár vannak közöttük nehéz esetek, rossz természetűek, de neveléssel lehet finomítani rajtuk
Jezusom 🤦🏼♂️ Mert a lányok között nincs? Azok mind angyalok? Elvileg te is lány vagy de ahhoz képest elég korlátolt.
Pedig egy anya és fia között pont, hogy híresen bensőséges kapcsolat szokott lenni. Hárman vagyunk testvérek, ketten lányok. Anyám minket is nagyon szeret, velünk beszéli meg a csajos dolgokat, de a bátyám neki... 😂🙈 az egyetlen kisfia marad. Sosem voltunk féltékenyek, de ez tény.
Amúgy én is úgy voltam mint te. Elképzelni nem tudtam h nekem fiam legyen. Vagyis de, úgy ha mellette van legalább egy lányom. Úgy éreztem hogy lány gyerek nélkül nem lehet teljes az életem. Aztán barátnőmnek fia lett. Láttam ahogy a kapcsolatuk a születéstől alakul és akkor azt éreztem, hogy egy kisfiú pont akkora áldás, mint egy lány.
Egy fiam van, és most akarunk majd másodikat vállalni. Most már egyáltalán nem érdekel mi lesz, talán most már egy kicsivel jobban fiúnak örülnék:)
Szerintem ha kiderül, hogy fiú, tudatosan figyelj, vegyél észre jó dolgokat, amit egy fiú gyermekkel átélhetsz. Ez sokat segít. De amúgy ja, amikor megszületik kb mindegy lesz onnantól. Azon ne izgulj, hogy majd állsz a kiságy felett és sírsz, hogy miért nem lány 😃
fú... próbálok őszintének lenni...
szóval, én mindig igyekeztem a "mindegy, csak egészséges legyen" szlogent hangoztatni. De sosem mertem kimondani, hogy fiút akarok, csak fiút.
Emlékszem, hogy ültem a dokinál, uh-ra várva, és ott volt egy tündéri, okos kislány, és vele barátkoztam, beszélgettem, és arra gondoltam, hogy ő egy igazi tündér, milyen boldogok lennénk egy ilyen kislánnyal. - vagyis ezzel biztattam magam. És a kislány tényleg egy tündér volt.
Aztán bementem, és a doki mondta, hogy ikerfiúk jönnek. - ez volt életem legcsodálatosabb pillanata. Vettem egy világoskék és egy sötétkék rugit, kitettem őket az ágyra és csak néztem őket. Mélységesen hálás voltam, azt éreztem, ez az életem csúcsa.
Aztán jött a kistesó. Mindenki lányt várt, mondván, hogy van már két fiú - na, én nem. Megint azt éreztem, hogy legyen kisfiú... és amikor megláttam uh-on a kukacát, akkor meg arra gondoltam, hogy minden álmom teljesült.
Most itt alszik a három kisherceg, életem örömei.
Nem tudom, milyen lenne kislánnyal. De az tuti, hogy minden úgy lesz mindenkivel, ahogy lennie kell... tudom, ez közhelyes... de hidd el, mélységesen szeretni fogod a babádat!
Kisfiú lesz.
Bevallom, most picit le vagyunk törve, de megpróbálok pozitívan állni hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!