Ti halasztanátok azért egy hónapot, hogyha nem szeretnéd, hogy egy bizonyos csillagjegyben szülessen a babád?
Dehogyis!
Nem én határozom el, hogy mikor leszek terhes. Szóval védekezhetsz te x hónapban, csakhogy ne legyen szűz csillagjegyű a gyereked, de te honnan tudod azt, hogy nem 1 év múlva esel teherbe és pont szűz jegyű lesz a gyereked?
Amúgy meg nem a csillagjegy határozza meg azt, hogy milyen a gyerek, hanem az, amit otthon lát, amit a szülőktől örököl és ahogy a szülők nevelik. Oké, hogy a gyereknek vannak saját személyes tulajdonságai, de hidd el, hogy azt nem a csillagjegye fogja meghatározni!
A gyerekvállaláshoz felelősségteljesen álltam hozzá, nem bíztam a csillagjegyre, meg a babonára!:)
Nem. Nekem tök mindegy volt, melyik csillagjegy alatt születik.
Nem hiszek benne, hogy bármi jelentősége lenne.
és mi van ha előbb születik meg és éppen pont abba a csillagjegybe esik amit nem akarsz ??
am meg az csak alapot ad, a horoszkóp ennél jóval bonyolultabb dolog
Nem, mert nem vagyok teljesen hülye.
Amúgy április 22-re voltam kiírva, és sokan jöttek azzal, hogy "huhhh, remélem később fogsz szülni, csak kos ne legyen". De ezeket a vitákat rövidre zártam azzal, hogy "tényleg? Én is kos vagyok." Amúgy bika lett végül. De teljesen mindegy, egyáltalán nem ez határozza meg az embert.
Miért, mi változik, ha másik hónapban születik?! Én sem szeretném, hogy december-februárban szülessen, de csak a terhesség miatt. Egyébként is utálom mikor kint nagyon hideg van, fel kell öltözni, a buszon, meg egyéb helyeken pedig rám rohad minden.. Ezt terhesség nélkül is gyűlölöm és valószínű a hormonháztartásom sem fog segíteni ezen a dolgon. Nálam ez az egyedüli ok, amiért trükköznék, vagy trükközni akarnék a teherbeeséssel. (aztán persze lehet, hogy cseszhetem és nem esek teherbe néhány próbálkozással)
A csillagjegyek viszont egyáltalán nem érdekelnek, ostobaságnak tartom.
Miért félsz az ikrektől? :)
Én nem hiszem, hogy haasztanék emiatt, mert sajnos nem úgy működik a teherbeesés, hogy eldöntöm, hogy babát akarok és akkor jön is. Ha így menne, akkor valószínüleg "trükköznék", bár inkább én is az évszak miatt. De mivel valakinek évekig nem sikerül... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!