Beágyazódás után és környékén milyen az a bizonyos hasszurka?
Figyelt kérdés
22.-én sikerült a baba (ha sikerült :) reménykedem) és rá 7napra 2 órán át tartó erős köldök körüli illetve a has bal részén tartó görcsös fájdalom. Kezdtem azt hinni hogy vakbél gyulladásom lesz.Azután pikk pakk elmúlt azóta minden nap enyhén néha néha szúrkálást érzek a bal oldali petefészkem körül.A cicijeim enyhén duzzadtak de nem érzékenyek hanem csak oldalt nyomásra. Kinek milyen volt a hasszurka? fájdalmas esetleg görcsös,sokáig vagy kevés ideig tartott?2015. márc. 8. 09:32
1/10 anonim válasza:
Szia! Nekem ugyanilyen tüneteim voltak, csak 9. dpo-n. 2-3 órán át tartó 1. napi menstruációs görcseim voltak plusz a derekam-keresztcsontom is fájt. Még nem jött meg, mára-tegnapra nem vártam, bizakodok :)
2/10 A kérdező kommentje:
drukkolok :) mellfájdalom van?
2015. márc. 8. 11:24
3/10 anonim válasza:
Köszi! :) én is Neked!!
Enyhe menstruációs mellfájdalmam volt nyomásra, egyik nap enyhült, következő nap meg olyan erős lett, hogy csak na! Már ráfeküdni nem tudok, èrintésre is fáj.
4/10 anonim válasza:
Szia!Dettó ugyanez van velem is.csak nekem 24.-én volt ovum,és 9 napra rá volt egy ilyen iszonyú görcsös fájdalmam 2-3 órán át.Fogalmam sincs mi lehetett,majd kiderül ha nem jön meg.Bár erős a gyanúm hogy 2 ovum volt ebben a hónapban.Drukkolok neked!
5/10 A kérdező kommentje:
sajnos én nem bízom el magam mert úgy érzem hogy nem sikerült.. Egyáltalán nem fáj a cicim :(
2015. márc. 9. 09:17
6/10 anonim válasza:
4-es vagyok,ne aggódj nekem sem fáj a cicim csak úgy néha nyilalgat,de semmi extra,menses előtt fájni szokott így ez ahhoz képest semmi.Viszont ma kellene megjönnie,de semmit nem érzek,kivéve reggel hányinger,és olyan hasfeszülős érzés.
Mi történt veled azóta?
7/10 A kérdező kommentje:
Se cici fàjdalom vagy feszülés.2 nappal ezelőtt a méhemnél éreztem szúrkàlàst. Napközbeni hő is 37. Nincs kàvéundorom sem :( neked?
2015. márc. 11. 09:25
8/10 anonim válasza:
reggel pont az eső korty kávé és cigi mozgatta meg a gyomromat,de elmúlt,viszont napok óta ehetnékem van,de nem tünet,mert menses előtt is ez van.nem érzem h megakarna ma jönni,de majd kiderül.a második terhességemnél nem volt nálam sem semmilyen mellfájás,szurka,feszülés,semmi csak hányinger,még megjön érzés sem.Annyi most így utólag h kuruttyolt a hasam alja akkor,viszont az elsőnél nem és most megint,passz:)tesztet mikor csinálsz?
9/10 A kérdező kommentje:
Az az igazsàg hogy ez a 4. hónap próbàlkozàsunk és legalább 20 negatív tesztet làttam úgyhogy még vàrok kb 5 napot.
2015. márc. 11. 10:41
10/10 anonim válasza:
szia, megkérdezhetem, hogy mi lett a vége? babát vártál akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!