Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás után és környékén...

Beágyazódás után és környékén milyen az a bizonyos hasszurka?

Figyelt kérdés
22.-én sikerült a baba (ha sikerült :) reménykedem) és rá 7napra 2 órán át tartó erős köldök körüli illetve a has bal részén tartó görcsös fájdalom. Kezdtem azt hinni hogy vakbél gyulladásom lesz.Azután pikk pakk elmúlt azóta minden nap enyhén néha néha szúrkálást érzek a bal oldali petefészkem körül.A cicijeim enyhén duzzadtak de nem érzékenyek hanem csak oldalt nyomásra. Kinek milyen volt a hasszurka? fájdalmas esetleg görcsös,sokáig vagy kevés ideig tartott?
2015. márc. 8. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ugyanilyen tüneteim voltak, csak 9. dpo-n. 2-3 órán át tartó 1. napi menstruációs görcseim voltak plusz a derekam-keresztcsontom is fájt. Még nem jött meg, mára-tegnapra nem vártam, bizakodok :)
2015. márc. 8. 11:16
 2/10 A kérdező kommentje:
drukkolok :) mellfájdalom van?
2015. márc. 8. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Köszi! :) én is Neked!!

Enyhe menstruációs mellfájdalmam volt nyomásra, egyik nap enyhült, következő nap meg olyan erős lett, hogy csak na! Már ráfeküdni nem tudok, èrintésre is fáj.

2015. márc. 8. 11:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia!Dettó ugyanez van velem is.csak nekem 24.-én volt ovum,és 9 napra rá volt egy ilyen iszonyú görcsös fájdalmam 2-3 órán át.Fogalmam sincs mi lehetett,majd kiderül ha nem jön meg.Bár erős a gyanúm hogy 2 ovum volt ebben a hónapban.Drukkolok neked!
2015. márc. 9. 07:29
 5/10 A kérdező kommentje:
sajnos én nem bízom el magam mert úgy érzem hogy nem sikerült.. Egyáltalán nem fáj a cicim :(
2015. márc. 9. 09:17
 6/10 anonim ***** válasza:

4-es vagyok,ne aggódj nekem sem fáj a cicim csak úgy néha nyilalgat,de semmi extra,menses előtt fájni szokott így ez ahhoz képest semmi.Viszont ma kellene megjönnie,de semmit nem érzek,kivéve reggel hányinger,és olyan hasfeszülős érzés.

Mi történt veled azóta?

2015. márc. 11. 08:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Se cici fàjdalom vagy feszülés.2 nappal ezelőtt a méhemnél éreztem szúrkàlàst. Napközbeni hő is 37. Nincs kàvéundorom sem :( neked?
2015. márc. 11. 09:25
 8/10 anonim ***** válasza:
reggel pont az eső korty kávé és cigi mozgatta meg a gyomromat,de elmúlt,viszont napok óta ehetnékem van,de nem tünet,mert menses előtt is ez van.nem érzem h megakarna ma jönni,de majd kiderül.a második terhességemnél nem volt nálam sem semmilyen mellfájás,szurka,feszülés,semmi csak hányinger,még megjön érzés sem.Annyi most így utólag h kuruttyolt a hasam alja akkor,viszont az elsőnél nem és most megint,passz:)tesztet mikor csinálsz?
2015. márc. 11. 10:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Az az igazsàg hogy ez a 4. hónap próbàlkozàsunk és legalább 20 negatív tesztet làttam úgyhogy még vàrok kb 5 napot.
2015. márc. 11. 10:41
 10/10 anonim ***** válasza:
szia, megkérdezhetem, hogy mi lett a vége? babát vártál akkor?
2017. jan. 25. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!