Mitől van, hogy bizonyos tesztek egy idő után atvaltanak pozitívba? (miközben negatívak, vagyis már ervenytelenek)?
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 20:35
1/4 A kérdező kommentje:
Pl.. Facelle, Medi lab
2015. febr. 24. 20:36
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg a nedvességtől egy idő után magától is kiázik belőle a szín.
3/4 anonim válasza:
Nekem még egy tesztem sem váltott poziba. Pedig Facelle-t is használtam már. Egyszer lett időntúl pozi, de babát is vártam.
4/4 anonim válasza:
most 5 hetes vagyok, es a nemvart elotti 2. napon mar teszteltem este, negativnak lattam, aztan masnap reggelre mar halvanyan pozitiv. volt meg egy tesztem, elso 10 percben az is negativ, mikor megszaradt, megint halvany pozi. ra 3 napra egy masik fajtat csinaltam, ott sem lattam masodik csikot elsore, csak 15-20 percre ra. aztan nem teszteltem tobbet, csak elmentem dokihoz ra 1 hetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!