Szerintetek ha 21-én volt a PÉ-m, akkor még túl korai a teszt, azért negatív vagy már bizonyos hogy valószínüleg nincs baba?
Korai a teszt.
Amúgy elhiszem, hogy régóta vártok rá, de akkor sem érdemes előbb tesztelni annál, minthogy kimaradjon a vérzés. Ugyanis akkor lesz viszonylag biztos az eredmény. Korábban tesztelni annál, minthogy meg kellene jönnie, teljesen felesleges!
Ha terhes vagy, akkor úgyis az vagy, az, meg ha korábban beleéled bele valamibe, ami közben elmegy, vagy elkezdesz keseregni, mert jaj, negatív a teszt, közben meg még korán teszteltél, annak megint nincs értelme! Az a pár nap már nem számít. Ha terhes vagy, akkor max. pár nappal később tudod meg, ha meg nem vagy az, akkor meg úgyis mindegy, nem?
KÖSZÖNÖM az eddigi válaszokat, szerintetek ha jövőhéten tesztelek Szombaton 12-én az jó?
Már nagyon szeretnénk babót. A mellem feszül, más tünetem nincs, de ez mensi előtt is mindig feszül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!