Ti halasztanátok azért egy hónapot, hogyha nem szeretnéd, hogy egy bizonyos csillagjegyben szülessen a babád?
"azert felek, mert kettos lehet a szemelyisege..pszichiatriai gondokkal kuzdhetnek. a kozeli csaladtagombol kiindulva nem szeretnem"
Azért elárulok egy nagy titkot! Bármelyik csillagjegyű emberből lehet pszichiátriai beteg vagy még rosszabb is! És nem minden ikrek csillagjegyű pszichiátriai beteg.
Amúgy ismertem egy srácot, akinek ikrek volt a csillagjegye, egy nagyon barátságos, közvetlen és jó fej srác volt és nem volt sem idegbeteg, sem hasonló!:)
Ne legyél már ennyire irreális! Nagyban neked, mint szülőnek a viselkedése, hozzáállása, döntése határozza meg azt, hogy milyen ember lesz a gyerekedből!
Nekünk évekig nem sikerült a baba, igy örültünk neki, bármi is lesz a horoszkópja.
Az a gond -ahogy előttem már irták -, hogy az a csöppség késhet is a születéssel, de (ne adj Isten) korábban is jöhet akármennyivel, és azt nem tudod befolyásolni..emiatt bőven csúszhat a horoszkópja.
Én ilyennel nem foglalkoznék a helyedben.
Komolyan gondolod, hogy az ikrek csillagjegyűeknek "kettős lehet a szemelyisege..pszichiatriai gondokkal kuzdhetnek"?
Szerinted hány ikrek jegyű van a világban? Elárulom: elvileg 7milliárd/12. Persze ez téves, hisz az emberiség nagy része nem hisz ezekben.
Attól viszont félhetsz, ha a családodban van ilyen, a genetikát nem tudod kiszámítani. Igen, van esélyetek erre, akkor is, ha nem ikrek csillagjegyű lesz, hanem mérleg.
Az egyik legjobb barátnőm ikrek csillagjegyű, és semmi probléma vele. A baráti körben van férfi is ikrek csillagjeggyel. Igaz, hogy vannak idegesítő tulajdonságai, de kinek nincsenek... Úgyhogy szerintem semmi baj az ikrekkel.
Az én lányom halak. Az egyik kollégám erre azt mondta, hogy sok problémám lesz majd vele, mert a halak nagyon öntörvényű. (Ő is az, és ezért mondta.)
Most ismét terhes vagyok és két héttel vagyok fiatalabb, mint anno a lányommal voltam. Szóval, ő is halak lesz.
Akkor most féljek a jövőtől?
Fél év próbálkozás után jött össze ez a baba. Ember tervez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!