Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy nyugodjak le, rettegek...

Hogy nyugodjak le, rettegek hogy a gyerekem autista?

Figyelt kérdés

13,5 hosnoos a gyerekem es egyszeruen rettegek minden aldott nap hogy autista nagyjabol 6 hos kora ota. Nem birok mar igy elni mindig csak figyelem mit csinal es hogy csinal

Le van maradva kicsit a koratarsaihoz kepest mozgasban is(meg nem jar onalloan) ertelmileg is(nem ert meg mindent amit mondok neki csak nehany egyszerubb dolgot) nem utanoz se engem se mas gyerekeket, neha legyezget a kezevel, a hozzataplalas iszonyat nehezen indult be, sokszor ad ki jatektevekenyseg kozben egysiku monoton hangot, csak artikulalatlanul gagyog egyetlen szava vagy szo szerusege sincs, es nagyon bizalmatlan masokkal, gyerekekkel egyaltalan nem foglalkozik

Egyszeruen ki vagyok keszulve mar idegileg h azt erzem autista vagyis nem is ezert hanem azert mert tudom h minimum 2 eves koraig a kutya nem fogja tudni nekem megmondani h az vagy nem az. Es az meg nagyon sok ido es szornyu ez a bizonytalansag

2020. aug. 21. 22:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/94 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérsz segítséget? Pszichológus, pszichiáter, neked kellene inkább. Ha autista, akkor azt is megbeszélheted velük, ha nem az akkor pláne szükséges.
2020. aug. 21. 22:17
 2/94 anonim ***** válasza:
94%

Mennyivel jobb volt internet nélkül...

Csak szimplán későn érő. Valaki már 9 évesen mensizik...aki csak 13 évesen menstruál az már beteg??

2020. aug. 21. 22:18
 3/94 anonim ***** válasza:
100%
Amiket leírtál azok nem autizmus tünetek ennyi idős korban bakker. Jesszus...
2020. aug. 21. 22:20
 4/94 anonim ***** válasza:
100%
De amiket leírsz azok nem tipikusan autisztikus tünetek szerintem. Kicsit lassabban fejlődik. Valószínű csak ennyi.
2020. aug. 21. 22:21
 5/94 A kérdező kommentje:
Az a baj azt erzem h mindenki ezt mondja korulottem h minden baba mashogy fejlodik blabla es senki nem hiszi el nekem h vmi nem oke es hulyenek neznek. De ez az anyai megerzesem nem tehetek rola. Sose voltam panikolos nem feltem soha semmitol de egyszeruen... azt gondolom h autista:(
2020. aug. 21. 22:21
 6/94 anonim ***** válasza:
100%
Nem a gyerekkel van baj sztem hnem vel3d
2020. aug. 21. 22:22
 7/94 A kérdező kommentje:
Hogyhogy nem autiszikus tunetek ezek? Jo a mozgas fejlodest leszamitva ha megnezed mik az auti tunetek hat rengeteget produkal. Nem utanoz. Tok mashogy kommunikal mint a korabeliek. Ha lenne egy 5 gyerekes kiscsoport benne a lanyom mindenki latna h tok mas mint a tobbi
2020. aug. 21. 22:23
 8/94 anonim ***** válasza:
89%
Oké de olyan dolgok miatt gondolod, aminek távolról sincs köze az autizmushoz. Ez a baj.
2020. aug. 21. 22:23
 9/94 anonim ***** válasza:
74%
Mozgásfejlesztésre jártok gondolom, ott mit mondtak?
2020. aug. 21. 22:25
 10/94 anonim ***** válasza:
100%
Éppen csak elmúlt egy éves. Mit vársz tőle? Mit jelent a tok más? Mit kene utánozni szerinted?
2020. aug. 21. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!