Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy nyugodjak le, rettegek...

Hogy nyugodjak le, rettegek hogy a gyerekem autista?

Figyelt kérdés

13,5 hosnoos a gyerekem es egyszeruen rettegek minden aldott nap hogy autista nagyjabol 6 hos kora ota. Nem birok mar igy elni mindig csak figyelem mit csinal es hogy csinal

Le van maradva kicsit a koratarsaihoz kepest mozgasban is(meg nem jar onalloan) ertelmileg is(nem ert meg mindent amit mondok neki csak nehany egyszerubb dolgot) nem utanoz se engem se mas gyerekeket, neha legyezget a kezevel, a hozzataplalas iszonyat nehezen indult be, sokszor ad ki jatektevekenyseg kozben egysiku monoton hangot, csak artikulalatlanul gagyog egyetlen szava vagy szo szerusege sincs, es nagyon bizalmatlan masokkal, gyerekekkel egyaltalan nem foglalkozik

Egyszeruen ki vagyok keszulve mar idegileg h azt erzem autista vagyis nem is ezert hanem azert mert tudom h minimum 2 eves koraig a kutya nem fogja tudni nekem megmondani h az vagy nem az. Es az meg nagyon sok ido es szornyu ez a bizonytalansag

2020. aug. 21. 22:08
 61/94 anonim ***** válasza:
78%

Te hülye birkaaa!

Fogd fel, hogy nincs elmaradás! Lassabb mert meg van az oka!

Extrém koraszülőtt és Te azt várod, hogy hozza egy normál időre született gyermek képességeit 🤦‍♀️🤦‍♀️

2020. aug. 21. 23:53
 62/94 A kérdező kommentje:

Nem gyogytornasz!! Mondom konduktiv es deveny torna.

Nehol hipoton volt nehol feszes erre kell a deveny

Konduktor meg azert fejleszeti mert mknt mar mondtam le van maradva a korahoz kepest max a korrigalt koranak felel meg. Most ne azon akadnunk fenn h nem jar, minden masban is messze messze van egy 16 hos gyerektol de meg egy 13 hos is lekorozi

2020. aug. 21. 23:55
 63/94 A kérdező kommentje:
105 napot voltunk korhazban nem 2 honapot. Retteges azota az eletem
2020. aug. 21. 23:55
 64/94 anonim ***** válasza:
100%
A Dévényes az gyógytornász ám.
2020. aug. 21. 23:57
 65/94 anonim ***** válasza:
100%
Az autisták között nem gyakoribb hogy valaki koraszülött, az vágod? Érthetetlen miért ezzel a diagnózissal tudsz azonosulni.
2020. aug. 21. 23:58
 66/94 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, sejtettem, hogy ez a baj. :(

Tudod van olyan, hogy az élet nehézségek elé állít, de ez nem tart örökké. Nincs melletted senki, aki folyamatosan rosszat akarna és minden rosszra fordulna.

Tudom milyen érzés, hogy nem mersz jót remélni, mert a pofára esés még fájdalmasabb, de hidd el tévedsz.

A gyereknek csak szépen meg kell erősödnie és meg is fog.

Te pedig hidd el, hogy már vége a megpróbáltatásoknak.

2020. aug. 22. 00:00
 67/94 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom az utolso hozzaszolast... 3as ikrekbol maradt a kislanyom, fogalmatok sincs milyen roncs vagyok azota. Lehet tenyleg ezert erzem ezt is biztos igazatok van
2020. aug. 22. 00:02
 68/94 anonim ***** válasza:
100%

Igazán nincs mit.

Meg kell tanulnod ezeket elengedni, mert ezek nem valóságok, csak a te fejedben léteznek és ott lebegnek.

Örülj annak, hogy a babáddal minden rendben, mert tényleg oké. Ilyen korán megszületve is ilyen ügyes ❤️

Figyeld, hogy hónapról hónapra magához képest hogyan cseperedik :)

2020. aug. 22. 00:08
 69/94 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vannak szülőcsoportok pszichológus vehetésével, érdemes lenne megpróbálnod, hátha segít.
2020. aug. 22. 00:13
 70/94 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de itt veled van a baj.
2020. aug. 22. 00:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!