Mi volt a legviccesebb dolog amit eddig csinált a babátok? Mennyi idős?
Nem is tudom, hogy ez vicces vagy meghato...szamomra mindketto :)
amikor megszuletett a lanyunk es ratettek a mellkasomnra amig vartak apuci oda hajolt megpuszilni.A kis aprosag belemarekolt a szakallaba es oda huzta a szajahoz apa fulet, mintha mondani akart volna valamit.
Legkozelobee 3.5 honaposan cincalta meg a szakallat.Azota ez mindennapos.Most 5.5 honapos a gyonyorusegem :)
Több is volt már, de mivel most alszik, ezért alvós sztorikat mesélek el.
Másfél éves, velünk alszik. Csíkos lepedő, csíkos pizsama. Hajnalban ébred a férjem, hol a lányunk? Félhomályban én is nézem, lányunk sehol. Elkezdtünk körbejárni a lakásban, hogy hol lehet, totál para, sehol a lánykánk. Visszamentünk a hálóba, felkapcsoltuk a nagyvillanyt, és ott feküdt, csak a sok csíkjával beleolvadt a csíkos lepedőbe :) :)
Másik alvós sztori, megyek be, hogy akkor alszom én is, lányunk sehol az ágyon, felkapcsoltam a villanyt, jézus-pózban feküdt a földön az ágy mellett :) Mondom, ennek korán kezdődik a derékfájása, hogy a földön alszik :) Fel sem ébredt rá, valahogy félálomban lemászhatott talán.
Az interneten meg lehet nézni a Gumimaci című videóklippet. Elég idétlen, de a 2 éves lányom nagyon szereti. Kis pösze, mindig kéri, hogy nézzük meg a nyomimacit. És közben ő is énekli, hogy nyomi-nyomi-nyomi maci. Ezen mindig hülyére röhögöm magam. De idő kellett, mire megértettem, hogy mi az a nyomi.
Egyszer befontam a hajam, és megkérdeztem tőle, hogy milyen lett. Erre közölte velem, hogy nyomi. Kicsit rosszul esett ez nekem, de az apja felvilágosított, hogy a hajgumira mutogat.
Meg egyszer a fejébe szorult a bili. Még nem használja, csak játszik vele. Majdnem be kellett vinni a kórházba, hogy leoperálják róla. Akkor örültem, hogy még nem használja. Végül le tudtam törni róla. De képzelem mekkora röhögés lett volna a kórházban, ha beviszem.
Erről jutott eszembe, hogy anyu mesélte, hogy amikor a húga pici volt, jött a védőnő, és megállapította, hogy koszmós a gyerek feje. Akkor még nem volt babaolaj. Mondta neki, hogy kenje be disznózsírral, aztán mosson neki hajat. Amíg kikísérte a védőnőt, a kislány a fejébe húzta a zsírosbödönt, na azt nem tudták leszedni róla, be kellett vinni a kórházba.
Tegnapi termés: a fehérneműim már nem is tudom miért, de egy kendőben tartom, labda formája van, a fiam megvan érte kergülve.
Tegnap mikor kivettem belőle egy alsót a kicsi elvette, sétálgatott vele, rázogatta, az egészet szétszórta. Rászóltam, erre kinyitotta a szekrényét, és egyesével elkezdte betenni a bugyikat. Viszont amit én akartam felvenni azt is levette, de le nem tette volna semmiért, a kezében himbálta és pakolt, én meg törölközőben kergettem:D
Igazi egetni valoan rossz gyerek voltam.
Anyukam egyszer nagyon nagyon merges lett ram es azt mondta, hogy elveri a bugyimat....beszaladtam a szobamba....szegenykem azt hitte megremultem es jo leszek utna....2 perc mulva nevetve jovok ki a szobambol es lengetem a levetett bugymat, hogy itt van tessek verd el ha jol esik.
Nem kaptam ki mert anyukam annyira el kezdett nevetni rajta :)
Igazabol sosem kaptam ki, mert mindig megusztam valahogy, pedig tenyleg nagyon-nagyon rossz gyerek voltam.
Ami viszont nem rosszalkodas de azota is jot nevetunk rajta az, hogy alvajaro voltam.
Egyik ejjel nagyon kellett pisilnem(gondolom en) es elindultam almomban wc-t keresni es kisetaltam a lepcsohazba, lehuztam a pizsimet es leguggoltam pisilni.Apukam szaladt utannam es vitt gyorsan a wc-re pisilni.Persze akkor nem kellett :D
vissza fektetett aludni.10-15 perc mulva ujra elindultam es akkor sikerult is talalnom egy jo kis helyet amagamnak....belepisiltam anyukam bevasarlo kosaraba :D
utana mint aki jol vegezte dolgat felbredt es el kezdtem uvoltani, hogy sotet van es felek.
Anyukam szaladt hozzam es szegeny elcsuszott a pisin.Nem lett semmi baja, csak par lila folt szerencsere.
emellett nindennapos volt, hogy elvesztem vagy epp elindultam Vilagot hoditani a szuleim tudta nelkul....annyi sztorim van magamrol, hogy le sem tudnam irni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!