Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legviccesebb dolog...

Mi volt a legviccesebb dolog amit eddig csinált a babátok? Mennyi idős?

Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 15:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom, hogy ez vicces vagy meghato...szamomra mindketto :)

amikor megszuletett a lanyunk es ratettek a mellkasomnra amig vartak apuci oda hajolt megpuszilni.A kis aprosag belemarekolt a szakallaba es oda huzta a szajahoz apa fulet, mintha mondani akart volna valamit.

Legkozelobee 3.5 honaposan cincalta meg a szakallat.Azota ez mindennapos.Most 5.5 honapos a gyonyorusegem :)

2010. aug. 5. 19:37
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Több is volt már, de mivel most alszik, ezért alvós sztorikat mesélek el.

Másfél éves, velünk alszik. Csíkos lepedő, csíkos pizsama. Hajnalban ébred a férjem, hol a lányunk? Félhomályban én is nézem, lányunk sehol. Elkezdtünk körbejárni a lakásban, hogy hol lehet, totál para, sehol a lánykánk. Visszamentünk a hálóba, felkapcsoltuk a nagyvillanyt, és ott feküdt, csak a sok csíkjával beleolvadt a csíkos lepedőbe :) :)

Másik alvós sztori, megyek be, hogy akkor alszom én is, lányunk sehol az ágyon, felkapcsoltam a villanyt, jézus-pózban feküdt a földön az ágy mellett :) Mondom, ennek korán kezdődik a derékfájása, hogy a földön alszik :) Fel sem ébredt rá, valahogy félálomban lemászhatott talán.

2010. aug. 5. 22:11
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Az interneten meg lehet nézni a Gumimaci című videóklippet. Elég idétlen, de a 2 éves lányom nagyon szereti. Kis pösze, mindig kéri, hogy nézzük meg a nyomimacit. És közben ő is énekli, hogy nyomi-nyomi-nyomi maci. Ezen mindig hülyére röhögöm magam. De idő kellett, mire megértettem, hogy mi az a nyomi.

Egyszer befontam a hajam, és megkérdeztem tőle, hogy milyen lett. Erre közölte velem, hogy nyomi. Kicsit rosszul esett ez nekem, de az apja felvilágosított, hogy a hajgumira mutogat.

Meg egyszer a fejébe szorult a bili. Még nem használja, csak játszik vele. Majdnem be kellett vinni a kórházba, hogy leoperálják róla. Akkor örültem, hogy még nem használja. Végül le tudtam törni róla. De képzelem mekkora röhögés lett volna a kórházban, ha beviszem.

Erről jutott eszembe, hogy anyu mesélte, hogy amikor a húga pici volt, jött a védőnő, és megállapította, hogy koszmós a gyerek feje. Akkor még nem volt babaolaj. Mondta neki, hogy kenje be disznózsírral, aztán mosson neki hajat. Amíg kikísérte a védőnőt, a kislány a fejébe húzta a zsírosbödönt, na azt nem tudták leszedni róla, be kellett vinni a kórházba.

2010. aug. 5. 23:50
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyöngyszem a sok közül:o).Munkások voltak nálunk, és nagyon szereti produkálni magát idegeneknek.Épp javában benne vagyunk a szobatisztaságra szoktatás idószakában.Szóval meztelenül rohangált, egyszer rájött a pisilhetnék, megfogta a kukacát, a kutyaitató fölé állt és belepisilt a kutyák vizébe....nagy sikert aratva a munkások körében.
2010. aug. 6. 12:22
 25/27 anonim ***** válasza:
86%

Tegnapi termés: a fehérneműim már nem is tudom miért, de egy kendőben tartom, labda formája van, a fiam megvan érte kergülve.

Tegnap mikor kivettem belőle egy alsót a kicsi elvette, sétálgatott vele, rázogatta, az egészet szétszórta. Rászóltam, erre kinyitotta a szekrényét, és egyesével elkezdte betenni a bugyikat. Viszont amit én akartam felvenni azt is levette, de le nem tette volna semmiért, a kezében himbálta és pakolt, én meg törölközőben kergettem:D

2010. aug. 6. 12:37
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Igazi egetni valoan rossz gyerek voltam.

Anyukam egyszer nagyon nagyon merges lett ram es azt mondta, hogy elveri a bugyimat....beszaladtam a szobamba....szegenykem azt hitte megremultem es jo leszek utna....2 perc mulva nevetve jovok ki a szobambol es lengetem a levetett bugymat, hogy itt van tessek verd el ha jol esik.

Nem kaptam ki mert anyukam annyira el kezdett nevetni rajta :)

Igazabol sosem kaptam ki, mert mindig megusztam valahogy, pedig tenyleg nagyon-nagyon rossz gyerek voltam.

Ami viszont nem rosszalkodas de azota is jot nevetunk rajta az, hogy alvajaro voltam.

Egyik ejjel nagyon kellett pisilnem(gondolom en) es elindultam almomban wc-t keresni es kisetaltam a lepcsohazba, lehuztam a pizsimet es leguggoltam pisilni.Apukam szaladt utannam es vitt gyorsan a wc-re pisilni.Persze akkor nem kellett :D

vissza fektetett aludni.10-15 perc mulva ujra elindultam es akkor sikerult is talalnom egy jo kis helyet amagamnak....belepisiltam anyukam bevasarlo kosaraba :D

utana mint aki jol vegezte dolgat felbredt es el kezdtem uvoltani, hogy sotet van es felek.

Anyukam szaladt hozzam es szegeny elcsuszott a pisin.Nem lett semmi baja, csak par lila folt szerencsere.

emellett nindennapos volt, hogy elvesztem vagy epp elindultam Vilagot hoditani a szuleim tudta nelkul....annyi sztorim van magamrol, hogy le sem tudnam irni :D

2010. aug. 6. 13:40
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is alvajárva pisiltem éjjel. Kihúzható ágyneműtartóm volt, minden reggel benne volt a pisi. Anyukám hiába mondta, hogy oda nem szabad pisilni, én nem is emlékeztem rá, hogy álmomban mit csináltam. Gondolom ez egyszer még vicces, de rendszeresen elég idegesítő lehetett.
2010. aug. 6. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!