Anyukák hogyan éltétek meg hogy a babátok tűzfolttal (nagyobb) született?
Elmúlik hamar, elhalványodik.
Az én első babámnak volt a homlokán, de jó pár hónapos korára elmúlt teljesen.
Volt neki éranyajegye is, azt kezeltettük, hogy hamarabb elmúljon, azt nem akartam a természetre bízni. Bár ez a popóján volt, nem látszott.
A te babádnak hol a tűzfoltja?
Biztos hogy tűzfolt és nem érdaganat (éranyajegy) ?
Örülj, hogy a lábán van, és nem a pofiján!!! Majd elmúlik, ne izgulj!
Tudtommal az éranyajegy kitüremkedő és lila színű?
Persze,azért mindig hálát adok h nem a kis pofiján lett.
A kislányomnak a homlokán éranyajegy van és igen..kitülemkedő..sajnos,igaz nem túl nagy de nagyon rossz helyen van.A haja eltakarja de most van világfelfedező korban 7 hós és állandóan rettegek,h mikor fejel meg valamit mert akkor tuti,hogy szét csattam neki.Sajos ez nagyon vérzékeny terület..veszélyes.
Szóval hidd el ha nagyobb is egyrészt nem látszik a lábikóján másrészt nem veszélyes és elfog múlni..ne aggódj.
Nekünk is azt mondta az orvos,h elmúlik majd de addig is retteghetek a sérülésektől.
Minden jót Nektek!!
Én nagyon rosszul viselem..:(6 hós lányom homlokán is van egy nagy tűzfolt. Leginkább az zavar amikor efféle kérdésekkel bombáznak "Mi történt vele,talán megütötte?"
-vagy a szomszéd- "Még mindig a homlokán van? Szegény!"
Szóval én is kiváncsi lennék mikor múlik már el??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!