Akinek tűzfolttal született a babája annak elmúlt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 17:57
1/7 anonim válasza:
unokaöcsémnek az arcán és a törzsén elég nagy tűzfoltja van, nem múlt el, nagyon kicsit halványodott
2/7 anonim válasza:
az öcsémnek volt egy jó nagy tűz foltja.1éves korára teljesen elmúlt
3/7 anonim válasza:
Én is ismerek egy srácot, akinek kamaszkoráig megvolt, de akkor nagyon hirtelen eltűnt neki. Viszont ismerek olyan 24 éves lányt is akinek nem múlt el.
4/7 anonim válasza:
volt egy osztálytársnőm, akinek az arcán volt nagyon csúnya tűzfolt, ő alapozózta magát minden nap, hogy ne látszódjón (úgy lett rajta, hogy apja ki akarta rugdosni az anyjából mikor terhes volt :()
5/7 anonim válasza:
2 es fel eves mult a lanyom neki nem mult es nem is halvanyodott par hetes babambak is ugyanott a tarkojan van..
6/7 anonim válasza:
Mindkét gyerekemnek a tarkóján volt és idővel halványodott.A 28hónaposomnak már nem is látszik szinte a 8 hónaposnak pedig nagyon halvány.Szinte csak én veszem észre.
7/7 anonim válasza:
Az én lányomnak a tarkóján a jobb szemhélyán és balról az ajka felett van.Azt mondták fél éves korára elmúlik, amit tegnap töltött be, de még nem múlt el.A tarkóján erősebb de a szeménél és az ajkánál már halványodik.Egyszer csak eltűnik neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!