Baj ha 5 és fél hónapos fiam nem fordul hátról hasra? Ugyan a 35. hétre született, de nem látom sehol, hogy ez megmutatkozna.
Figyelt kérdés
Néha úgy látom, hogy ő egyáltalán nem motivált abban, hogy hasra forduljon. Nem szeret hason lenni, mivel elég bukós,és ha hason fekszik gyakran még több tejcit bukik vissza. Oldalra tud fordulni, és ha onnan nem engedem neki, hogy visszaforduljon, akkor meg tud fordulni hasra. Hason fekve viszont csak rövid ideig emeli fel a fejét, pedig ha vmi olyan látnivaló van, akkor képes tovább megtartani. Hasról már többször sikerült neki visszafordulnia egyedül is. Sztetek kéne aggódnom?2011. nov. 9. 19:01
1/3 alaszka válasza:
Szerintem nem kell aggódnod, időben van még, elvileg 6 hónapos korig "elvárás" de vannak lustább babák. Enyém mindjárt 5 hónapos, és ő sem tud még a hátáról hasra, sőt hasról hátra is csak 1-2x sikerült neki. Próbáld többször hasratenni, enyém is bukós, mindig úgy csinálom, hogy evés előtt, mikor még nem annyira nyűgös, akkor teszem hasra és a fejénél beszélek neki, meg odateszek játékokat, hogy azt nézze. Az enyém már megszerette a hasalást.
2/3 anonim válasza:
Sztem se aggódj. Az én kislányom 5 hónapos és 1 hetes és csak hasról fordul hátra, visszafelé még nem megy neki.
3/3 anonim válasza:
Ne aggodj,raer meg.Az en babam ugyan hatrol-hasra mar 5 honapos kora ota fordul,de hasrol-hatra,most 8 honaposan kezdett csak,kuszni is csak hatrafele kuszik,ulni meg nincs szandekaban,ugy latom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!