Mi volt a legviccesebb, legfurább dolog vagy tárgy, amit a babátok megkóstolt, megrágott, megnyalt stb?
Onnan jutott eszembe ezt megkérdezni, hogy ma a 6 hós kisbabám a vasalódeszka lábát nyalta, aztán a járóka rácsait harapdálta és az én nadrágom szélét is.
Még ilyet nem csinált. :)
Múlt héten az egyik szekrény alól bányászott elő egy adag porcicát... (pedig minden másnap porszívózunk)
Persze egyből gyűrte a szájába, én meg infarktust kaptam...
Ül a kádban, a lábai között megtámaszkodik, lehajol, és eszi a habot (ill. enné, ha hagynám)! :D
Popsikrémet, törlőkendőt is kóstolt már. Apja dezodorját is akarta, de elvettem.
Földet, követ,... azt is elvettem. :D
Nyalta a tükröt, ablakot. Körömreszelőt (műanyag).
Szegény gyereket mindig megfosztom a "finom" falatoktól! Állandóan harcolunk. ;)
Amin a legjobban meglepődött: elkapta a sószórót. Egy darabig rázta, tetszett neki a hangja. Majd megnyalta a tetejét. Azt a képet láttátok volna! A könnyem potyogott a nevetéstől!
1 éves kislány.
Papucs, cipő talp, radiátor melegen :), szék lába. Igazából bármit megrágna ha engedném. Szerencsére a porcicákat meg a kis "koszokat" amiket talál a földön nem viszi a szájába valamiért, csak lökdösi, nézegeti, forgatja. Persze én is mindennap porszívózok de Ő mindent megtalál.
8 hónapos
Cipőket minden mennyiségben. De hogy ne legyen mindig álnok elkobzás, vettem neki egy vadiúj felnőtt strandpapucsot, kizárólag rágás céljából. :-D Ez bejött.
Igaz most már rástartolt szőnyeg rojtra, fiók foggantyúra, küszöbre, tesója iskolatáskájára, papírdobozra, tulképpen mindenre, ami számára elérhető.
De egy biztos!!! A rágóka (légyen az gumi, sima, rücskös, csörgős, sőt fagyasztós), na azt még egyszer sem próbálta rágicsálni!!! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!