Vidítsuk egymást! Mi a legviccesebb történeted a babával kapcsolatban?
Hát sok van, mindig történik valami vicces. Ez ma történt:
Amint ki van bontva a pelusból, rögtön pisil mindig. :D Pisis lett az ágy, gondoltam, lehúzom majd a huzatot, csak előbb átöltöztetem a babát. Anyukám közben hozott be gumicukrot, amit jobb híján az ágyra tettem le, amíg öltöztettem. Majd megettem őket, és mikor húzom le a huzatot, csak akkor veszem észre, hogy a pisibe tettem a gumicukrot, majd onnan meg is ettem őket. Mondjuk finom volt... :D
Nekem a sok közül az a kedvenc, mikor egy éves kora körül apa vitte fürdeni a lányunkat, felemelte jó magasra, mondta neki hogy Te vagy apa mindene, erre a lányunk vigyorogva lepisilte az arcát és a fejét.
A másik pedig, megkérdezték tőle 17hónapos korában, hogy "hogy hívnak" erre azt mondta a lányunk hogy "gyere". Majd amikor az illető kinevette, az arcába nyomta az én sütimet.(cukrászdában történt)
Az én lányom 2,5 éves,és ez most a napokban történt...
Lefektettem aludni,és ahogy betakartam beleakadt a lábkörme a takaróba,és egy kis beszakadt.Erre a lányom: Óóó leszakadt a lábam... :D
Jókat mosolyogtam, aranyosak ezek a picurkák :)
Jöhet mééééég! :)
Az én fiam 3 és fél éves, de csak 3 éves kora körül kezdett el beszélni.
A kedvencem a körömvágás. Hiába mondom, ismétlem el százszor, hogy a körmét vágjuk, mindig beharangozza, hogy most levágjuk a kezét/lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!