Vidítsuk egymást! Mi a legviccesebb történeted a babával kapcsolatban?
Az én kislányom 16hónapos és imádja a pónikat.Sokszor nézzük ezt a dalt is.
http://www.youtube.com/watch?v=nURwRjh_TUw
És amikor önfeledten játszik elkezdi ezt énekelni,de csak így:pici póni,pici póni,én pici póni,póni,póni,póni.
Zabálni való.
Kisfiam még csak 10 hónapos, de tud alkotni rendesen. Tudja, hogy mit szabad, és mit nem. Persze mindig az érdekli, amit nem szabad. Ha csönd van, meg kell keresni a lakásban, mert tuti, hogy valami rosszaság van a dologban. Tegnap éppen az egyik csönd alkalmával Apa elkezdte keresni. Rá is talált Atimra a dolgozó szobában, amint éppen a könyves-iratos polc egyik iratkupacát "dézsmálja". Két számlát széttépett, és egy jó nagy kupacot csak úgy maga körül szétszórt a földre, Ő pedig a kupac tetején ült. Éppen egy számlát tépett ketté, amikor megérezte, hogy valaki figyeli. Felnézett Apára, aki éppen meg akarta kérdezni tőle, hogy miben sántikál. Ahogy észrevette az apját, eldobta jó nagy ívben a számlát, felkiáltott, hogy Hejjj!, és sebtében "távozott", elmászott a szoba másik végébe, mintha Ő ott sem lenne.
Hattttalmas volt a kis mocsok! :))) Természetesen jót derültünk rajta, nem lehet rá haragudni. Még nem is beszél, de ez a Hejjj, olyan odaillő volt. :D
sziasztok! nagyon jókat nevettem a történeteiteken!
A nagyobbik fiam kb 3 éves volt, mentünk az oviba, de az istennek sem akart jönni, mindig megállt, makacskodott.
Egyszer csak azt mondtam neki,hogy rosszcsont vagy Peti!
Mire Ő: nem Anya! én jó csont vagyok!
Ezt azóta is emlegetjük..
Kislányom nagyon korán, 13 hónaposan kezdett beszélni érthetően, 14 hónapos korától mondókázik is. Egy nap arra lettem figyelmes, hogy a babájával beszélget: Na, gyere Sásika, hozok neked pelusot, hogy meg ne fázzon a kis puncikád! " Amikor pedig a mamája megmosdatta a csupa meggyes arcát, felháborodottan kiabált "jaj Zsuzsómama, Zsuzsómama, mért kellett csinálni ezt? "
Reggelente pedig vidáman kiabál a kiságyban: "anya, már jól laktam a kiságyban, kivehetsz! "
Ha pedig elfárad, és már alig tud menni, akkor rendszerint ezt mondja " Jaj Istenem Istenem, de öreg vagyok...".
Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Megfogadtam hogy irkálom az aranyköpéseit, de akkor egész nap papírral meg ceruzával flangálhatnék.
Szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!