Mi volt a legfölöslegesebb/legviccesebb ajándék amit kapott a babátok, és kitől?
Kisfiam 14 hónapos, és születésnapjára hozott a nagymamám, tehát az ő dédije neki egy babát. Ha megnyomtuk a hasát, valami förtelmesen nevetett a baba, de vagy 10 percig, és nem lehetett kikapcsolni.
Ez még mind rendben is lenne, mert akár fiúnak is lehet babája, de kisfiam odavitte a kukához a babát, és mutatta, hogy dobjuk ki. :)
Úgyhogy végül elajándékoztuk egy ismerős kislánynak (nem akartam a szülőkkel kiszúrni, úgyhogy a baba hasából kiszedtem a nevetős bizbaszt.)
Anyósom sorra köti nekik a pulcsikat. Amivel alapvetően nem lenne olyan nagy baj (bár most számoltam, a 2 gyereknek van már 16 db), de mindnek van egy kis bibije: szűk a fejnyílása, kétszer olyan hosszú a ujja, mint kéne, szűk, bő, nem lehet gombolni.
Csak a helyet foglalják...
A kisfiam kétszer is kapott olyan ajándékot, ami nem neki való:
- angolul nem tudó nagymama vett neki egy GIRL feliratú pólót
- majd ugyanez a nagymama vett tavaszra egy bordó metál biciklit virágmintával.
Erre szokás mondani, hogy no comment. Két hétig röhögtünk a férjemmel. :-))
Kapott a gyerkőcünk egy doboz játékot egy 4 gyerekes ismerősünktől.
Van benne egy kacsa, amelyiken meg kell nyomni egy gombot, hápog és gurul. De annyira hangosan és élethűen hápog, hogy a szomszédasszony megkérdezte, hogy kacsát tartunk-e, pedig még a sírás se hallatszik át a szomszédba, mert nem panelben, hanem társasházban lakunk.
Anyósom és nagyanyám is mikor pl. 74-est hordott a gyerek vették a 122-es (!!!!!!!!!!) méretű rucikat... Mondtam is nagymamámnak, hogy ezzel csak azt érik el, hogy konkrétan SOSEM lesz éppen rápasszoló ruhája.
Kaptunk 5 hós korában bilit...
meg förtelem ronda ruhadarabokat.
Ja, ezt nem a baba kapta, hanem én: mikor szültem a nagymamám behozott egy nokedliszaggatót ajándékba.
A Kislányom kapott játék pisztolyt :)))
Nyári baba bundazsákot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!