Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legviccesebb dolog...

Mi volt a legviccesebb dolog amit eddig csinált a babátok? Mennyi idős?

Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 15:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
84%

különböző helyeken megharapott már

magát is bepanirozta szó szerint a lábánál volt a husi felvágva anyósommal paniroztak és a gyerek egyszercsak a zoknis lábát mártotta a lisztbe a tojásba meg a morzsába.

aztán vettem neki hungarocellből tojást húsvétra hogy ő is "fessen" de amikor kész lett elkezdte lenyalogatni róla a festéket... tiszta zöld lett a nyelve.

mentünk nyuszit simogatni de mindd aludtak akkor volt egy olyan arckifejezése amit nem lehet leirni - valami olyasmi hogy ezek itt csőbe húztak engem c. - na az döbbenetes volt.

2010. aug. 3. 16:00
 2/27 anonim ***** válasza:
81%
ekkor másfél éves volt.
2010. aug. 3. 16:01
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a mosógép a WC mellett van, imádja kiszedegetni belőle a mosott ruhákat. Egyszer azt vattem észre ahogy kiszedi azzal a mozdulattal emeli a WC tetejét és teszi bele a tiszta ruhát. 11 hónapos volt.
2010. aug. 3. 17:10
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
11hónaposan hintázott, én már ki akartam venni, mert látszodt rajta, hogy álmos, ő meg kézzel lábban hadonászott karattyolt valamit, hogy lökjem még, alig billent a hinta a gyerek feje leesett és belegömbölyödött a hintába, úgy aludt. Nagyon aranyos volt.
2010. aug. 3. 17:14
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a legviccesebb az volt, amikor elkezdte utánozni az apját, grimaszolt vissza:-) Vagy az is vicces volt, amikor a kanalat direkt megfogta a fogával:-)
2010. aug. 3. 17:32
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Nővéreméknél voltunk, néztük a forma 1-et, 1 éves kisfiam ült a földön, játszott. Majd odajött hozzám, mondom neki: menj, adj apának egy puszit. Erre odament a sógoromhoz és megpuszilta. Mondtam neki : hééé ne buktass már le, erre olyan fejet vágott, mintha fütyülnél és huhogott közben, ki-be fújta a levegőt /hu-hú anya lebuktál/. Jót nevettünk.

A boltban nem nagyon lehet vele bírni, mióta járni tud nem nagyon marad meg a babakocsiban. Állunk a pénztárnál sorba, ő nyafog én próbálom elterelni a figyelmét több-kevesebb sikerrel. Majd az előttem álló fiatalember -gondolom már unta a nyafit- a kisfiam kezébe adott egy kis dörmi mackót, kisfiam ránéz : Apa! Nem neeem, mondom, ő nem apa... a fazon is nézett rám, hogy hát én sem tudok róla. Kifelé mente minden férfi "Apa" volt. :)

2010. aug. 3. 17:42
 7/27 anonim ***** válasza:
78%
3hós babánk van. Esti mérlegelés után mikor fürdire készültünk.Már tette bele a párom a vízbe hirtelen belekakilt a vízbe ill a kezébe... Kis baba-kis vicces sztorival.Hozhattunk uj vizet neki..
2010. aug. 3. 17:43
 8/27 anonim válasza:
89%
A babám (11 hós) orrcseppet kap.Mivel tud járni levette az asztalról kicsavarta (tengervizes nemtom mi volt más) és magára öntötte.Akkorát röhögtünk.
2010. aug. 3. 18:07
 9/27 anonim válasza:
89%
Az utolsó voltam.Nem más, már.
2010. aug. 3. 18:07
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
9 hós fiamat kint a teraszon etettem az etetőszékében. Rászállt a homlokára egy légy, ő megmerevedett, meg sem mozdult, és ahogy a légy mászott le az orrán, követte a szemével és teljesen bekancsalított. Élete első találkozása volt léggyel:)
2010. aug. 3. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!