Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legviccesebb dolog...

Mi volt a legviccesebb dolog amit eddig csinált a babátok? Mennyi idős?

Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 15:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
11 honaposan beült a szekrénybe kakálni.. csöndben volt én meg szaladtam hogy hol van már a siro görcs jött rám hogy hova lett mikor megtaláltam a nevetéstöl sirtam:-)
2010. aug. 3. 21:35
 12/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Jókat nevettem:D

Az én lányom 1 éves és elég sok vicces sztorink van pl hajnaltól velem alszik 1 ágyban és volt olyan h lemászott az ágyról odament a hangfal szetthez és felhangosította és visszamászott az ágyhoz és figyelte vigyorogva h mikor kelek fel.Aztán legutóbb kikente magát csokival nagyon vicces látványt nyújtott ill fürdetés elött apával birkóztak és félre csúszott a pelenka és a földön ült és hát nagy dolgot csinált.Éppen a fürdő vizet készítettem elő amikor apa kétségbe esetten hozza a lányt a hónaljánál fogva mert apa közben kiment inni mire vissza ment ki kente magát a kisasszony.Apa takaríthatott én meg nevettem és mondtam neki fürdetés közben h butus.Erre ő vissza vigyorgott és rá vágta tutusz:)Nagyon aranyos volt.Sokat nevetek rajta még most is:D

2010. aug. 3. 23:43
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Hú, nekünk rengeteg van!

Egyszer a lányom játszik az erkélyen valamivel, és nagyon tetszik neki. Gondoltam megnézem már mi az, hát egy nagy büdöspoloskával szórakozott. Én meg ahogy elvettem akkorát urottam, mert utálom őket, a lányom meg csak röhögött rajtam, tiszta böüdi lett tőle!:)

Volt olyan is, hogy hallgatuk az Ice Ice Baby című számot, és a lányom ökölbe szorította a kezeit, és mindig a reflénnél elkezte ütni a ritmust, és monta, hogy "ájsz ájsz":DD

Mostanában a nagy melegekben kinn van az erkélyen a pancsolós kismedence. Folyton rá kell zárnom a szúnyoghálót, mert kiszökik a medencéhez, annyira imád pancsolni. Volt úgy, hogy véletlenül nem hajtottam rá a kampót. Csak átmentem a másik szobába valamiért, jövök vissza, a gyerek sehol! Nézem szúnyogháló nyitva, ő meg benne ül ruhástól a kismedencében és ahogy ránéztem és látja, hogy lebukott, azt mondja "oppá!" és egy hatalmasat kacagott:)

2010. aug. 4. 08:32
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
ja, most 20 hónapos
2010. aug. 4. 08:32
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

13hónapos fiam tegnap kiskutyust játszott, mindent megcsócsált, és ha valami a szájában volt akkor mászni kezdett, nem totyogott.

Épp elnyúltam az ágyon, a gyerek bekapta a nagylábujjamat, én ijedtemben felrántottam a lában, persze apának reggelre monoklija lett, mert térdmagasságban volt a feje, a kicsi lehuppant, elkezdett kacagni, és ment meggyógyítani az apját:) leírva nem olyan vicces, de mikor a kicsi gurgulázva kacag, hogy a szülei szerencsétlenkednek...

2010. aug. 4. 09:06
 16/27 anonim ***** válasza:
89%

pár gyöngyszem innen onnan:

"Kajában nálunk is a virágföld a nyerő. Nem hagyhatunk lent cserepet, mert rástartol, és ZABA. Látszik, hgoy a gasztronómiai élvezet hajtja, nem a szétmorzsolás lehetősége.

furdetesnel egy alapos hatmosas kapcsan egyszer engem is majdnem belefojtott anyam, aztan hetekig csak vizes szivaccsal mert torolgetni :)

Kiderült, hogy bújócskáztak, ő bebújt egy traktor alá, majd megfeledkezett róla és felállt...

Nálunk a családban az unokahugom volt aki állandóan veszélybe sodorta mágát. Egy idő után a nagymama már nem mert vigyázni rá. Na ott aztán volt minden a kisujj fűnyíróba dugásától (be is indult), nyakkal való felakadásig a szárítókötélen biciklizés közben, illetőleg átnyúlás az üvegajtón tenyérrel, hogy csak néhányat említsek.

Szerencsére szép, egészséges felnőtt lett.

Feleségem nővérének 4 éves fia hegyes pajszervassal a 2 méteres téglakupacon, játszogatott... Egy hétig nem állt szóba velem, amiért elvettem tőle a pajszert, és leszedtem a téglakupacról....

Nos velunk az fordult alo hogy a 20 honapos gyerek elol elzartuk a konyhaszekreny osszes fiokjat - mert nem akartuk hogy a liszttel meg a fedokkel jatszon - kiveve a legfelsot, amit meg igazan fel sem ert, es nem is lehetett ra jol zarat tenni. Erre egyszer csak megjelent a szobaban egy 30 cm-es pengeju nagykessel, amit alulrol, 'vakon' turkalt maganak a fiokbol :) Persze a pengejenel fogta, remego kezzel vettem el tole, de meg egy karcolast se szedett ossze. Az is jo volt amikor hati hordotostul leborult a teraszrol, ameddig az ajtot zartuk be, az ijedtsegen kivul mas baj akkor sem tortent (mi ijedtunk meg o nem).

Férjem apjának nem popsikenőcsöt pelenkáztak be, hanem véletlenül darazsat. Gyerek üvölt, etették, rázták, fáradt, hiszti, megint bekakált, pelenka csekkol, darázs törődötten ki, gyerek fenekén hatalmas csípések. Szegényke.

A húgom a korlátra harapva hagyta ott a fogát. Mondjuk akkoriban nem tűnt fel: volt olyan idő, hogy nem volt gyakorlatilag fog a szájában, olyan tempóban potyogtak-már a természettől vezérelve. Nekem vhogy aza fogatlan mosolya az igazi:)

Én egy nálam pont egy fejjel kisebb gyerekkel ütköztem. Nem szakadt át a szám a fogamtól, de bedagadt. Kb. mint a Forrest Gump-ban a rákász :-)

éppen rokonok voltak nálunk, hogy megtekintsék az esti fürdetési szertartást, Apa nagy vígan meséli az első fürdetést, és hogy azóta milyen jól megy minden, én meg halkan odaszóltam neki, hogy az imázsának jót tenne, ha kivenné a gyerek fejét a vízből... :-) Babó meg a prüszkölés után vigyorgott, azt hitte, új játék :-)

Na szóval pár hetes kicsi manócskánknak egyre csúnyább lett a koszmótól a feje, és a szteroidos kenőcs előtti utolsó mentsvárként felírta a dokinénink a csukamáj olajat. Hogy azzal kell kenni a gyerek fejét. Aznap este fürdetés UTÁN kibontottuk az üveget, és megcsapott a jól ismert olajoshal szag. Szerencsére mindketten szeretjük, így csak jót mulattunk rajta - ELŐSZÖR. Aztán bekentük vele a gyerek fejét, és összebújtunk a nagyágyban szopizni. így ugye az apró buksi pont az orrom alá került, és dőlt belőle A SZAG! 10 perc után már kezdtem émelyegni, a szopi végére viszont egyenesen kezdtem rosszul lenni. (Szegény gyereknek milyen lehetett?!) Ráadásul makacsnak bizonyult az aroma, így az éjszakai szopik alatt tovább bűzölgött a kölök, én meg próbáltam keresni a szakirodalomban olyan szoptatási pózt, amelyben a gyerek feje minél messzebb van - de hát a mell-orr távolság adott, így nem sikerült jelentősen javítani a helyzeten. :) Végül vhogy nagy nehezen sikerült leküzdeni a koszmót (ráadásul még csak nem is ezzel), és gondosan kihajítottuk a maradékot a kukába.

Eltelt pár hét, és párom munkahelyén szóba kerültek a gyerekek (sok elsőgyerekes apuka ha összejön... :)), és férjem dagadó mellel és kellő öniróniával meséli, hogy mekkora hősök vagyunk mindhárman, hogy kibírtuk ezt a csukamájolajos kezelést.

Kollégák röhögnek, párom nem érti, mire az egyik megszánja, és elmagyarázza, hogy a csukamájolajjal csak 10 percre kell bekenni a gyerek fejét fürdés ELŐTT, utána nyugodtan le lehet mosni!!! :)

Gyermek ül etetőszékben, majszol nutellás kalácsot, én neki háttal teszek-veszek. Egyszer csak vérfagyaszó sikítás: MI EEEEEZ???!!! Mi lenne, felelem egykedvűen, nutellás kalács, és bosszankodni kezdek, ez a gyerek megint sumákol a kajával, nem tudok a kedvére tenni, stb. Ám gyermek ismét visít: DE MIIIII EEEEZZ???? Harmadjára közli, hogy EZT NEM KÉREEEEM! Dühös vagyok, újabban a kölök semmit se hajlandó megenni, s anélkül, hogy hátrafordulnék, ráförmedek: Mindent meg kell enni, ami a tányérodon van! Gyerek kétségbeesetten: "De nem vagyok éhes". Ekkor hátrafordulok, és látom: a tányéron, a nutellás kalács mellett egy tízcentis zöld sáska pihen...

Mi napokig a D-vitamin cseppel dörzsölgettük Samu hónalját, méltatlankodva, hogy milyen szar ez a gyógyszertári olaj. B. unokatestvére azonban sokkal durvábban nyomta: csemetéje szájpenészes száját a köldökcsonk kezelésére kapott alkohollal kenegette.

a férjem pedig feltett lábbal, a széken billegve, fél kézzel a háta mögé nyúlva kapta el a 12 kilós gyereket, kinyújtott karral. Azóta is azon töpreng: hogyan csinálta?

Lefosás nálunk is volt. A főnököm pedig öltönyben ugrott be babanézőbe. Megfogta, majd gyakorlott apuka és gyerekgyógyász lévén megkérdezte, hogy bukik-e mert megy előadást tartani. Monduk, hogy SOHA még egy csepp tej se jöt ki a száján. Mondanom se kell, hogy telibehányta."

2010. aug. 5. 14:58
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
ezek nagyon aranyos sztorik :D:D
2010. aug. 5. 14:58
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

én 1 éves voltam, amikor betettek egy kis babaszékbe etetni, s valaki csengetett. Kimentek, s mire visszajöttek, a spagetti a fejemre borítva. Meg csak a mosógépen tudtam elaludni...

vagy mondjuk a húgom, nem tudom, mennyi idős volt, de csak négykézláb tudptt járkálni, és indultunk volna valahova. Pakolunk mindent kocsiba, minden, s mikor anya leér, kérdi hogy hol van Réka (húgom). Mindenki azt hitte, hogy a másik hozta le. Visszamentünk a házba, sehol. Nézzük mindenhol, sehol. Anyám már bőg, sehol. S megtalálom a hintaszék alá bebújva röhögött rajtunk.... :))

2010. aug. 5. 16:55
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
én nagyanyámtól falun nyáron megkérdeztem, hogy kér-e hógolyót. Na, kért. Erre megdobtam egy tojással.... :))
2010. aug. 5. 16:58
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
23 hónapos kislányommal épp tegnap sétáltunk. Az út közepén volt egy nagy rakás lócitrom... A kicsi megkérdezte:"mi az? Modtam neki, hogy kaki. Erre ő: "madárka kakilta..." Erre engem elkapott a mevető görcs, mert magam előtt láttam a lovat, ahogy röptében épp potyogtat :))) Persze, aztán elmondtam neki, hogy azt nem madárka, hanem ló csinálta... Erre ő" igen? Ló volt?" És szegény nem tudta, ugyan mi volt annyira nevetséges nekem.
2010. aug. 5. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!