Anyukák! Mi volt eddig a legviccesebb dolog amit babátok csinált, mondott?
Még csak szavakat mond, de ezeken nagyon röhögünk:
picsesz (csipesz)
bodoj (dobom)
pics@ (csipa)
alusz (megyek aludni)
ebu (bújj el)
És kicsit kínos, de néhány napja mindenki büdös és buta :) A kutyáinkra mondtuk (nem mennek szegények a gyerekhez, mert mostanában rugdossa őket, hiába beszélek neki, és ezért buták a kutyák, meg hát tényleg büdik, dobálják le a téli bundájukat).
2,5 éves kisfiam elmant apukájával horgászni. Fogtak is egy kis halacskát aki vödörbe került. Fiam nézte, nézte majd azt mondta: -Apa, beszél hozzám a halacska.
Erre apa:- És mint mond neked?
Mire fiam elkezdett tátogni.- Nagyon sajnáltam, hogy nem voltam velük, de így elmesélve is aranyos volt.:)
Kisfiam kétéves. Barátnőmék voltak nálunk vendégségben a 8 hónapos kislánykájukkal. A pici lány haja össze volt copfozva a feje búbján.
Fiam először csak bizalmatlanul méregette a copfot. Aztán azt kérdezte: "Mi az?" Mi, felnőttek elmagyaráztuk neki, hogy mivel a baba kislány, ezért neki hosszú a haja, és össze van fogva, hogy ne lógjon a szemébe.
Fiam először csak gondolkodva állt egy darabig. Majd egyszerre sietősen elindult kifelé a szobából.
Utána szóltunk: "Hová mész?" Mire ő: "Hosszú a Zsejke haja! Megyek, hozom a hajnyírót!"
:)
Kisfiam kétéves. Barátnőmék voltak nálunk vendégségben a 8 hónapos kislánykájukkal. A pici lány haja össze volt copfozva a feje búbján.
Fiam először csak bizalmatlanul méregette a copfot. Aztán azt kérdezte: "Mi az?" Mi, felnőttek elmagyaráztuk neki, hogy mivel a baba kislány, ezért neki hosszú a haja, és össze van fogva, hogy ne lógjon a szemébe.
Fiam először csak gondolkodva állt egy darabig. Majd egyszerre sietősen elindult kifelé a szobából.
Utána szóltunk: "Hová mész?" Mire ő: "Hosszú a Zselyke haja! Megyek, hozom a hajnyírót!"
:)
kislányom 2,5 éves!
Nem szeretem ha mminden nap eszik csokit.De a multkor kivételt tettem és kapott egy csokit.
Tiszta maszatatosan odament a keritéshez és átszolt a szomszéd bácsihoz:Jancsi bácsi adjál már csokit mert anya nem ad nekem soha.
A szomszéd bácsi megkérdezte mitöl vagy akkor maszatos?
A lányom:Kutya megette számat!
irto édes volt ahogy beszélgetett a szomszédal.
A következő párbeszéd az akkor 3 éves lányom és a dédimama között zajlott.
-Dédike mászik rajtad egy légy!
-Nem baj kislányom, nem bánt.
-De lábnyomos leszel!
A másik lányom a játszótéren szeretett volna menni egy kislány kerékpárjával.
-Anya felpróbálhatom a biciklit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!