Miért nem szabad váltogatni a tápszer márkákat? Szakszerű ok? A védőnőnk annyit mondott, hogy "Nem szoktuk".
Mert mindegyikben más van és másért fontos. Általában egy bizonyos tápszert azért kap a gyerek mert arra van szüksége. Ha váltogatjuk akkor nem azt fogja kapni a gyerek ami neki a legmegfelelőbb és ez nem biztos, hogy a javára válik.
Persze bizonyos időközönként váltani kell, ahogyan nő a gyerek és változik az igénye, de csak úgy brahiból nem túl célszerű.
ha váltani kell annak oka van
vagy a baba életkora miatt vagy eüs indok miatt pl sokat bukik pl erre is van spéci tápszer
csak ugy magadtól ne inkább beszéld meg ha valami gond van a dokival és legfeljebb ír ki másikat
Mert meg kell szoknia az újat.
Sokszor a váltás székrekedést okoz.
A doktornő mindig mindenkinek Milumilt ír.
Most nem volt, ezért vettem Hippet. Ne adjam akkor neki? Mi baja lehetne tőle?
Mondjuk már 10 hós volt, mikor elkezdtem neki tápszert adni, de mindig mást vettem: humana, milupa, nestlé, dm-es, mildibé... végül a mildibé jött be a legjobban.
A váltás egyszer sem viselte meg, mind ízlett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!