Anyukák! Mi volt eddig a legviccesebb dolog amit babátok csinált, mondott?
A lányom 20 hós, most kezd beszélni. Ma reggel, miután kinyitottam az ablakot, kétségbe esett arccal rám nézett és ezt montda: "Anya becsuk ablakot, nehogy bejöjjön a felhő!!!"
Múltkor kinyitott egy tök üres táskát, és így kommentálta: "Húúú, mennyi semmi van benne!" :):):)
Velünk tegnap történt hogy reggel 6:30 kor kel 10 hos fiam.Huzos éjszaka volt és mikor tök komásan ránéztem beleverte a fejét a kiságyba és tiszta eröböl elkezdett kacagni.Utána olyan képet vágott mintha azt kérdezné na most mi van?
Irto édes volt nem lett baja de akkor ugy kacagott hogy még engem is elkapott a nevetés és tiz percig csak nevettünk.Utána apa elképzelni nem tudta min nevetünk.
Bent voltunk a munkahelyemen tárgyalni, hogy mikor megyek vissza dolgozni. A lányom 2 éves.
Jöttek mentek az emberek, az egyik megkérdezte a titkánőtől, ki itt a főnök? Erre az én lányom felpattant és elkezdtett sikongatni. "én, én" Erre visszakérdeztünk, hogy ki a főnök, "hát én"!
Azóta is bárki megkérdezi, hogy ki a főnök, vigyorog, hogy "én".
Kisfiam januárban múlt 2éves múltkor lent voltunk a lépcsöház elött motorozott mi meg apával beszélgettünk,odagurult hozzánk:
-Anya ne menj sehova mindjárt jövök elmegyek a boltba veszek kakaóscsigát meg kiflit!Látni kellett volna ahogyan mondta!:)
Tegnap szalad ki a szobájából megállt az étkezöben:
-anya nézd rázom a popomat gyere te is csináld!:)
Rádió ment és csak rázta a kis popsiját!Tüneményes volt!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!