Mi volt a legviccesebb amit a gyereked mondott/csinált?
Megfogta a kanát és mondtam neki hogy később locsólunk mert a virágoknak úgy a legjobb, erre a kisfiam nem a virágokat akarom hanem papát és ráöntötte a vízet:-))
Köszönöm a válaszokat! 28hetes:)
Párom unokahúga mondta:
Ilyen nagy vagyok!A fejemig érek!(4 éves)
A két éves kislányom egyik nap ijedten szalad felém.Kérdezem,mi a baj?a válasz:csipog a hasam:)(biztos korgott neki).
A másik szintén egy "csipogós" eset.Szandált próbáltunk egy üzletben és pont akkor adtam a lábára,amikor a bejárati ajtó becsipogott.Onnantól kezdve neki csak a "csipogós szandál"kellett.Jó ideig tartott,mire az eladó csajjal meggyőztük arról,hogy nem a szandál csipogott.
Egy újabb:Köhögött a kicsikém és mondta,hogy köszönöm.Megkérdeztem,most mit köszönsz?-Hapcit
Épp tegnap:ül a wc-n,kakil és közli,hogy "érzem az ízét" ,és legyezi közben a levegőt.De minden nap megajándékoz jó beszólásokkal,ezt imádom ebben a korban.
A lányom 2 éves múlt májusban és most megint babát várok. Az apja mondta neki, mikor először dokihoz mentem, hogy a doktorbácsi megvizsgálja anya sunáját! Valamelyik nap vérvételre mentünk és már nyűglődöt nem bírta a jövés menés várakozást, mikor mondtuk neki, hogy legyen kicsit türelmes, mert anyának be kell menni a doktorbácsihoz. Erre a lányom fennhangon megkérdezi: "Doto báci megvizgálja sunádat?" Körülöttünk mindenki dőlt a röhögéstől.
Apa sokat jár autóval és apesti forgalomban bizony sokszor szakad a cérna és káromkodni kezd. Egyszer kettesben autóztunk a lányommal és mikor elindultunk beszólt a hátsó ülésről: "Menjél már Te köcsög!"
álunk is mindennaposak az ilyen beszólások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!