Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elengedhetetlen ez az elővigyá...

Elengedhetetlen ez az elővigyázatosság az evésben?

Figyelt kérdés

A két gyerekem között elég nagy a korkülönbség.

A második gyerek elég nehezen jött össze, ezért a picit jobban is féltem, még az etetésre vonatkozó szabályokat is betartom.

De miért is?

Emlékszem, amikor a fiam pici baba volt, akkor a legelső kajája az őszibarack kifacsart levét összekevertem darált háztartási keksszel. Pedig azt nem lehet adni 1 éves koráig. Na meg a spenótot is úgy adtam neki, mint ahogy mi esszük, csak éppen sózás előtt vettem ki egy keveset neki.( és ugye a rántás olajjal liszttel készül).

Pl.Ma ettem tojásos nokedlit. A 6 és fél hós babám olyan érdeklődéssel nézte, hogy kipróbáltam.

A nokedlit kissé összenyomtam a nyelvemmel és azt tettem a szájába. És ízlett neki.

Mi van, ha én ezeket az "új" szabályokat áthágom.

Régebben sem adtak a babáknak, gluténmentes lisztet, meg "mittudomén" milyen bébikajákat.

Nem?

2010. aug. 2. 20:29
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Jó , akkor lehet szapulni, leszálltam a témáról.

AZT MONDTAM HOGY EZ A RENDSZER, HOGY MEGRÁGOM A KAJÁT?

Ja persze. És a cumit is a kutyával nyalatom le ha leesik a földre.

2010. aug. 3. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!