3 hónapos baba mellett újra áldott állapotban? Volt tünete? Mik?
akinél volt ilyen, mikor vette észre, hogy megint babát vár? mensivel hogy állt? volt már egyáltalán a szülés után vagy nem? hányszor? rendszeresen?
szoptatott? meddig?
és minden ezzel kapcsolatos dolog érdekelne!!!!
nagyon köszönöm!
amúgy várom a párom, hogy munka után hozza a tesztet haza :), és holnap pisilhessek rá.. :D
ááááááááááááá, most jutottam idáig!!! bocsi.
IGEN-IGEN LESZ BABA!!! :DDDDDDDD
6 HETES VAGYOK, ÉS ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐRÜLTEN BOLDOG!!!!!
MÁR MONDTUK A CSALÁDNAK IS, HÁT NÉZTEK NAGYOKAT. VOLT, AKI ÖRÜLT, VOLT AKI CSAK CSÓVÁLTA A FEJÉT.
SŐT! EGYIK NAGYNÉNÉM SZERINT, EL KELLENE VETETNEM.
HÁT A PÁROMMAL CSAK NÉZTÜNK EGYMÁSRA, HOGY MEGBOLONDULT.
EGYSZER MÁR ÁTÉLTÜK A CSODÁT EGYÜTT, VAN EGY GYÖNYÖRŰ, PÁR NAP MÚLVA 4 HÓNAPOS FIÚNK ÉS ESZÜNK ÁGÁBAN NINCS EGY ÉLETET KILTANI!!
ILYENEKRE NEM FIGYELÜNK. MÁR MOST ELKEZDTÜNK ÁTSZERVEZNI EGY-KÉT DOLGOT AZ ÉLETÜNKBEN, MERT TUDJUK, HOGY KICSIT SEM LESZ EGYSZERŰ KÉT ILYEN PICIKE MANÓVAL, DE VÁLLALJUK!!
SZÓVAL NÁLUNK NAGY AZ ÖRÖM!!
MÉG EGYSZER SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI, HOGY MEGOSZTHATTAM VELETEK ELSŐKÉNT A NAGY HÍRT ÉS HOGY ÉRDEKLŐDTÖK!!!!
:D
TOVÁBBI SZÉP ÉS CSODÁS BABÁS NAPOKAT NEKTEK!!!!!
Gratulálok!!!
Hát én nem tudom mit csinálnék, ha kiderülne, hogy terhes vagyok. Először biztos kétségbe esnék, de utána örülnék neki. Nekem is most lesz majd 4 hónapos a kisfiam, imádom őt és én sem tudnék ártani egy ártatlan kis magzatnak!
Remélem azért nálunk még várat magára a kistesó egy kicsit.
Sok boldogságot nektek!
fordul hasra, vissza még csak olykor sikerül neki (mondhatni véletlenül), nyúl a játékokért és jóóól megkóstolja őket.
már játszik a cumijával, hogy kiveszi-beteszi :D
gügyög, börrög, mint az autó, puszit küld, ha cuppogunk neki. imád fürdeni. szerencsénkre jó kis napirendünk van. egyedül elalszik a kiságyban vagy a járókában, ebben is szerencsések vagyunk.
tegnapelőtt felfedezte, hogyha a pienőszék hídján lógó játékot meghúzza, akkor az zenél neki. állati édes, ha beleteszem, most mindig azt huzogatja :D
szereti, ha ütemesen mondókázunk vagy énekelünk neki. és már egyszer kétszer sikerült neki hanggal nevetni, de úgy hogy olyankor, mikor befelé szívja a levegőt, nem úgy mint mi, kifújáskor.
mostmár kezd kicsit anyásodni és apásodni, már nem tetszik neki mindenki, inkább hozzánk visszareklamálja magát és úúúúgy odabújik, hogy elolvadunk a gyönyrűségtől!!!
mit jelent, hogy szellemcsíkos volt a teszted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!