Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de létezik az, hogy időnként (fekve, nyugodt állapotban) érzem a baba szívverését a hasamnál?
Figyelt kérdés
6+1 hetes terhes vagyok, orvoshoz majd csak csütörtökön megyek, hogy tuti legyen már szívhang. Amit éreztem nem lehetett az én szívverésem, mert nem vert olyan "gyorsan", mint az enyém.2011. jan. 31. 11:44
1/4 anonim válasza:
Azt nem lehet így érezni.Én is mindig azt hittem de mondták,hogy az az én szívverésem amit észlelek a hasamon is.:)
2/4 anonim válasza:
Nem érzed :( 6 hetesen, egy 2-3 mm-es embrióról beszélünk... Egyébként a szívverését később sem érzed, csak a mozgását.
3/4 anonim válasza:
még a közel 4 kilós babáét sem érezheted, nemhogy a mákszemnyi pár hetes embriójét.
Amit érzel, az a saját verőered, ahogy lüktet a vér, és nem kell, hogy egy ütemben legyen a szívveréseddel.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Furcsa is volt, mert az előző terhességemnél nem éreztem ilyeneket.
2011. jan. 31. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!