Mi történhetett a pocakomban? Létezik, hogy a baba valamely testrésze beakad valahova?
Az ágyunkban vacsiztam, közben előrehajoltam, ami nem volt egy kellemes és kényelmes mozdulat. Mintha elfordult volna a baba. Azóta a gyomrom alatt kikeményszik valamelyik testrésze a babának, elvileg a lába, mert délelőtt még fejvégű volt. De cefetül nyom,kellemetlen és kicsit hányingerem is van. Kb. olyan érzés,mint amikor gombóc van a gyomrodban,de jó nagy!
36 hkm
nem, mert nincs hova beakadjon :)
szerintem csak már nagy a baba,és ahogy előrehajoltál, ő is mozdult veled :)
"Kicsi ez a ház, kirúgom az oldalát...." Gondolja a babád. Az enyém is ennyi idősen már "szenvedett" bent, ezért a 37. héten elindult kifele :)
Beakadni nem tud.
Nyugi, szerintem csak helyezkedik odabent!
Be tud akadni. Hogy hová, azt nem tudom, de én beakadtam annak idején, még az UH előtti időben. Anyu mindig mondta a dokinak kb. félidőtől, hogy úgy érzi, mintha nem tudnám elhúzni valahonnan a lábam. És így is volt, amikor megszülettem, fel volt csapódva az egyik lábfejem, ami pár hét alatt magától visszaállt normális tartásba.
De a te babád szerintem már nagy az ilyen beakadáshoz. Ha picit mégis beszorult volna valahová, akkor majd szépen elfordul, lehet, éjjel már meg is tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!