27. hetes vok. Nem tudom mi ez, de nagyon fáj.2 napja teljesen lennt van a baba, olyan mintha a hólyagomon ugrálna. Mi történhetett?
szia!
Én is 27 hetes vagyok és pont ma akartam beírni h néha nagyo lennt érzem a mozgásait a babának!Nekem is szokott a hólyagomon táncolni,ugrálni,kicsit kellemetlen de ez van!Még kihasználja a helyet!:-)Nekem már az eleje óta lennt van a hasam,meg most is mintha felfelé nem akarna nőni:-)pedig köldök körül is zsoktam én is érzeni!De hát ez van nemvagyunk egyformák!
Remélem semmi gáz,lehet csak az időjárás miatt van-Ők is szenvednek az állandóó változás miatt!
Igyekezzünk nem parázni!Boldog babavárást!
Köszi a gyors választ
kicsit megnyugtat hogy más is érez ilyet :)
alig várom hogy visszmenjen ott olyan jó volt :(
Vagy lehet hogy befordult? mert nekem eddig mindig keresztben feküdt
Az idő miatt isd lehet. Én 26 hetes vagyok, esténként én is lent érzem a babót, állandóan rugdos, de nekem nem fáj.
Nyugi, nem hiszem, hogy bármi baj lenne.
Az első válaszoló vagyok!
Most még össze vissza forgolásznak,nem biztos h neked is állandóan kerezstbe feküdt!Nekem néha itt néha ott nyomja ki magát,rángatózik,üt rúg vág,de mindig hol itt hol ott!:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!