Lehet még baba? Ilyenkor mi történhetett? Jártatok már hasonlóan, remény még van, vagy nem is volt baba?
Két pozitív tesztem volt a múlt héten. Ma estére belázasodtam, és véreztem, de csak kb. 1 óráig. Elmentünk ügyeletre, ahol az orvos nem látott (?) terhességet.
Ez most mi a csoda? Influenzától nem lesz pozi egy teszt...
Azóta is teszteztem
Még mindig pozi
Elvileg a fogamzás febr. 14.-16. körül lehetett:)
MÉG VAN ESÉLY????:)
Köszi szépen:-)
Hát, remélem is, hogy nagyon kapaszkodik, már éppen itt lenne az ideje annak a kapaszkodásnak, amennyit vártunk rá:-)
Ha mégsem, akkor meg várunk még:-)
Majd csak jön:-)
A vérzés miatt mindenképp menj dokihoz, mert a vérzés nem normális jelenség a terhesség alatt.
A doki hinni fog a pozi tesztednek, az UH-on nem fog látni semmit ugyan, de írnia kell(ene) gyógyszert!!
Tegnap ügyeleten voltunk, mert nem véreztem ugyan, de hőemelkedésem volt egész nap, és szurkált a hasam.
UH-on nem látott semmit, de az ő tesztje is pozi lett...
Majd hétvégén kiderül, akkor is kell tesztezni, mert a doki szerint max 1-2 hete lehet beágyazódva, mert 15.-16. körül kellett elkészülnie...
szóval most várakozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!