Akkor már nem lesz baba? Vagy még van remény?
Figyelt kérdés
Dec 13.-n volt meg.28 napos a ciklusom.Együtt voltam párommal 24-25-28-30-31-1-2 Egy forumos társaság tanácsára ma csinálta megy 10 es tesztet de negativ.Mikor mutatná ki leghamarabb?Vagy akkor már tuti nincs baba?Nem érzek semmi.Nincs menzi előjel.Elvileg vasárnapra nem várom2011. jan. 6. 11:33
1/6 anonim válasza:
Nekem a nem várt utáni 10. napon lett pozitív. Mi van akkor, ha 2-én jött össze a baba? Nyilván tudod, hogy 1 hét kell a beágyazódásig. Addig meg a teszt csak pénzkidobás. Tesztelj később, jóval később, ha rám hallgatsz. Először ha nagyon nem bírod ki, akkor vasárnap reggel, de inkább kedd, szerda reggel legyen az első, én a 6. napon még simán negatívat teszteltem, aztán miután nem jött meg utána sem a 10. napon ismét teszteltem. Ez azt jelenti, hogy legalább 6 tesztet csinálhattam volna feleslegesen. Ráadásul én Clearblueval teszteltem, nem olcsó mulatság. Szóval fel a fejjel, lehet ott még baba, nagyon korai volt a tesztelés.
2/6 A kérdező kommentje:
Olyan jo hogy ezt mondod.Sejtettem hogy korai:sÉs te sem éreztél semmit?Mert én semmit sem érzek.És bizonytalan vagyok
2011. jan. 6. 11:43
3/6 anonim válasza:
Hellóka!
Én abból a fórumos társaságból vagyok:D És nyugi lesz az még pozi;)
4/6 A kérdező kommentje:
Imádlak hogy ennyire drukkolsz nekem:D
2011. jan. 6. 11:52
5/6 anonim válasza:
Ha egyébként gőzöd nincs arról, hogy mikor volt az ovulációd, akkor ebből még bármi lehet...
6/6 A kérdező kommentje:
remélem nagyon,:D
2011. jan. 6. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!