Létezik olyan, hogy az utolsó napokban, hetekben becsült súlyhoz képest jóval kisebb súllyal jön világra a baba? Ha járt így valaki, mekkora volt az eltérés?
Szia!
A barátnőm járt így, neki a 37. héten becsülték 3300 gramm-ra a babát, végül a 40.héten 2550 grammal és 52 cm-el jött világra. De minden rendben volt.
Mit jelent a jóval kisebb? Nekem a fiamat 37.héten 3900 ra becsülték és 4 kiló felettinek jósolták és 41.hétre született 3200al az szerintem elég nagy eltérés.
De ez azért van mert Bpd ből számolják és ha nagyobbnak mérik azt akkor már automatikusan nagyobbnak érzékeli a gép a gyereket.
Barátnőm kisfiát szülés elött 2 nappal 4200 grammra becsülték,3300 grammal született végülis.
Ez elég nagy eltérés szerintem.
Az ellenpélda pedig én vagyok.
Kisfiamat 1 nappal szülés elött 3218 grammra becsülték,másnap 4100 grammal született.
Nekem végig átlagos-pici babát jósoltak, a terhesség elejétől, azt mondta a dokim, hogyha végig kihordom a terhességet, maximum 3500gramm lesz a baba. 38.heti UH- n mondta a doki, hogy 3200- ezrét saccolta 3500-ra a végére.
Másnap 2.5kg-mal született. Nem tudjuk miért??
De idekint behozta a lemaradást!
:-)
Egészséges és minden rendben vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!