3 hónapos baba mellett újra áldott állapotban? Volt tünete? Mik?
akinél volt ilyen, mikor vette észre, hogy megint babát vár? mensivel hogy állt? volt már egyáltalán a szülés után vagy nem? hányszor? rendszeresen?
szoptatott? meddig?
és minden ezzel kapcsolatos dolog érdekelne!!!!
nagyon köszönöm!
amúgy várom a párom, hogy munka után hozza a tesztet haza :), és holnap pisilhessek rá.. :D
helló!!! halvány pozi :) nem olyan egyértelmű , mint az előző babánál volt.
várok pár napot, csinálok még egyet... :)
mi szuperül :)
nem is tudom leírni, mit érzek... de olyan jóóóóó!
nagyon izgatottak vagyunk.
pont azon nevetgéltünk, hogyan fogjuk viccesen bejelenteni a családnak! biztos dobnak egy hátast! :D
de nem merem beleéli magam még annyira. majd ha teszteltem még egyet. de a dokimat felhívtam már, csak röhögött... :D
még nem késik egyáltalán, holnap lesz 1 hónapja, hogy megjött. szóval, ha holnap sem jön meg, akkor már mondhatom, hogy késik. :D
ezért várok pár napot. azt mondta a dokim, hogy jövő héten még szabin van, azt várjam ki, és utána héten (aug 10i hét) menjek hozzá, addig legyek türelmes, ha tényleg van vki a pocakban, akkor már talán látjuk is :D
addig meg áááááááááááááá nem bírom ki:D
olyan izgatott vagyok. mondom, hogy csak belémvágott az érzés, hogy terhes vagyok :D
de mindenképp megírom, mi lett, olyan aranyosak vagytok, hogy velem izgultok!!!
még senkinek nem mondjuk,amíg nem biztos a dolog, így olyan jó ide kiírni magamból :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!