3 hónapos baba mellett újra áldott állapotban? Volt tünete? Mik?
akinél volt ilyen, mikor vette észre, hogy megint babát vár? mensivel hogy állt? volt már egyáltalán a szülés után vagy nem? hányszor? rendszeresen?
szoptatott? meddig?
és minden ezzel kapcsolatos dolog érdekelne!!!!
nagyon köszönöm!
amúgy várom a párom, hogy munka után hozza a tesztet haza :), és holnap pisilhessek rá.. :D
Hát nekem nem jött ilyen hamar. 10 hónap után lettem terhes.
Szoptattam,4-5* naponta,fogamzásgátlót szedtem,még nem menstruáltam. Jött egy érzés,fizikai tünet nélkül,vettem tesztet ami + lett.Elmentem dokihoz,még alig valami látszódott az uh-n. Babám még 3 hónapig szopizott,pedig többen mondták,hogy megváltozik a tej,és nem fogadja el a baba.Nálam így zajlott.
Írd majd meg mi az eredmény!
abból amit irtál,úgy gondolom,örülnél a + tesztnek.
Drukkolok!
Egyik ismerősünk járt így. Rosszul vilt reggelente szoptatott nem jött meg neki még, így abból gondoltam terhes! 13 hónapos volt a fiú mikor megszületett az öcsi. Kemény neki, Gondolj bele nagy pocakkal szaladgálhatott a kicsi után, pont mikor tantult járni, pocakosan ölben hordani. Most a kicsi kengurúbsn a nagy a babakocsiban, nagyon fárasztó neki, éjjel két gyerekhez kel , mert a nagy fogzik a kicsi hasfájós. Mintha most lenne a kicsi mellett egy 15 hónapos örökmozgó gyereked!
Később 3-4 évesen könnyebb lesz ezzel bíztatja magát mert összenőnek együtt eljátszanak!
:D
Amilyen a lányom volt,szerintem én kétségbe estem volna......14 hónap után gondoltam úgy,hogy jöhet a tesó.
Igy a 2 gyerek között 2`6 hónap különbség van,de sokszor így is nehéz.....
Azért gratulálok,ha sikerült a baba!! :)
Minimum :DDD
Én nem vagyok nagyon a híve az egyik kicsi,a másik pici dolognak :S
14.18-as
igen most még kicsi csak fekszik és elvan, de fél év múlva....szóval aki ezt bevállalja, az az én szememben szent vagy mártír:-))))
Nekem a 16 hós a kicsebbik és belegondolok, hogy ha lenne eg 4 hónapos még kisebb, hát.. minimum egy hét szanatórium :D :D
Te szoptatsz még ? milyen gyakran ? Még gondolom nem jött meg eddig uh bármi lehet de szerintem nem vagy terhes. Szeretnétek hogy már hogy legyen tesó? Ha most nem lesz akkor fogtok védekezni vagy gyúrni fogtok a tesóra?
Írd meg holnap hogy mi lett az eredmény!!!!!!
ááááááá lányok, nem gyúrúnk. ha most negatív a teszt, védekezünk tovább.amúgy védekztünk, de kiszakadt a gumi!!!! nem kicsit kilyukadt, hanem kiszakadt teljesen! hozzáteszem durex, extra vékony. csak areklám kedvéért... :)
de ha pozítív a teszt, boldogan várjuk a kistesót!
nekem már megjött egyszer, múlt hónapban, elég sokszor szeretkezünk, és úúúúúúúúúú de durva, nekem szombaton támadt olyan érzésem, hogy terhes vagyok!!!! pedig semmi különös jel nincs. csak ültem a babámmal a szobában, szoptattam és bevilant a dolog. tulajdonképpen átsiklottunk röhögve a szakadt gumi kérdésen, hogy mini az esély kistesóra.
szoptattam is, de elválaszotta magát a babám a napokban és teljesen elapadt a tejem !!!!
többször olvastam itt, hogy a babák akkor is elhagyják a szopit hirtelen, ha anyuka újra babás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!