De szar! Kinek mondjam el, hogy melyik nap mi történt a gyerekemmel?
Tök aranyosak vagytok!
Főleg köszi az utolsónak is!
A férjem hazajött vasárnap reggel. Segített vigyázni a Picinkre abban a két órában, ahogy meg is ígérte. És mondta, hogy ne haragudjak, hogy így szervezte össze a dolgokat. Én meg mondtam, hogy ne haragudjon, hogy így beszéltem vele. Mert úgy gondolom, hogy ha nem tartogatom magamban a feszültséget, akkor normális módon is meg lehet ezeket beszélni. Az tény, hogy határozottabban is képviselhetném, amit érzek, gondolok - azt hiszem. Mármint kimondhatnám a férjemnek nyugodtan és nem haraggal, hisz' ő a férjem, a társam. Nem épp vele kellene megosztanom elsősorban? És vele megoldanom? De. Azt hiszem.
Bocsi mindenkinek. De eléggé kibuktam azon az estén, amikor a kérdést beírtam. De örülök, hogy ilyen férjem van, amilyen.
Remélem a jövőben is épül és nem rombolódik majd a kapcsolatunk. Csak tudjunk mindig közös nevezőre jutni, és közös álláspontot képviselni a család minden tagjával akár szemben is. (Mert azért anyóssal sem kellene összeveszni - de azért kitartani amellett, amit ketten együtt gondolunk.)
Köszi mindenkinek a válaszát, tanácsát és főleg az együttérzését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!