Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » De szar! Kinek mondjam el,...

De szar! Kinek mondjam el, hogy melyik nap mi történt a gyerekemmel?

Figyelt kérdés
A férjem már egy hónapja minden hétvégén másoknak segyt, másoknak tesz szívességet, és nincs itthon. Most sem. Hétközben meg munka reggeltől estig. elegem van! A gyerekünkkel meg annyi minden van, amit szeretnék elmesélni neki. De hogy? Telefonon tartsam vele a kapcsolatot???? Elegem van!!!!
2010. júl. 24. 21:00
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Tök aranyosak vagytok!

Főleg köszi az utolsónak is!

A férjem hazajött vasárnap reggel. Segített vigyázni a Picinkre abban a két órában, ahogy meg is ígérte. És mondta, hogy ne haragudjak, hogy így szervezte össze a dolgokat. Én meg mondtam, hogy ne haragudjon, hogy így beszéltem vele. Mert úgy gondolom, hogy ha nem tartogatom magamban a feszültséget, akkor normális módon is meg lehet ezeket beszélni. Az tény, hogy határozottabban is képviselhetném, amit érzek, gondolok - azt hiszem. Mármint kimondhatnám a férjemnek nyugodtan és nem haraggal, hisz' ő a férjem, a társam. Nem épp vele kellene megosztanom elsősorban? És vele megoldanom? De. Azt hiszem.

Bocsi mindenkinek. De eléggé kibuktam azon az estén, amikor a kérdést beírtam. De örülök, hogy ilyen férjem van, amilyen.

Remélem a jövőben is épül és nem rombolódik majd a kapcsolatunk. Csak tudjunk mindig közös nevezőre jutni, és közös álláspontot képviselni a család minden tagjával akár szemben is. (Mert azért anyóssal sem kellene összeveszni - de azért kitartani amellett, amit ketten együtt gondolunk.)

Köszi mindenkinek a válaszát, tanácsát és főleg az együttérzését!

2010. júl. 26. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!