Ha külföldön élek van-e jogom a Gyes-hez? Mondjam ugy hogy ideiglenesen külföldön tartózkodom, ez 1,5-et jelent.
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 14:50
1/7 anonim válasza:
Ne mondj semmit. Mondjuk nem tudom mihez kötöttek, de bejelntett otthoni lakcímnek lennie kell, meg azt hiszem otthon is kell járni minimum 4x terhesgondozásra.
2/7 A kérdező kommentje:
Persze,hogy van itthon lakcímem,meg lakásom és voltam terhesgondozáson is 4 szer legalább..
20 hós a kisfiam és 2 hónapja megvonták tőlem a gyest meg a családit.
2011. okt. 7. 14:56
3/7 anonim válasza:
Ha 3 hónapot meghaladó ideig külföldön tartózkodsz, nem jár.
4/7 anonim válasza:
A négyszeri terhesgondozásnak semmi köze a gyeshez, az az anyaságihoz kell.
Külföldön nem kapsz támogatást az ottani államtól?
És ez mit jelent:
"Mondjam ugy hogy ideiglenesen külföldön tartózkodom, ez 1,5-et jelent."
5/7 anonim válasza:
Én sem értem ezt az utolsó mondatot!!
6/7 anonim válasza:
Évet akart írni szerintem, hogy ideiglenesen 1,5 évig van külföldön.
7/7 anonim válasza:
Jól írta itt valaki, három hónapot meghaladja, így nem jár, ha ideiglenes, ha nem! Én is nagyon szerettem volna, ha jár nekem, mi is külföldre költöztünk, de csak az itteni juttatások járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!