Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » De szar! Kinek mondjam el,...

De szar! Kinek mondjam el, hogy melyik nap mi történt a gyerekemmel?

Figyelt kérdés
A férjem már egy hónapja minden hétvégén másoknak segyt, másoknak tesz szívességet, és nincs itthon. Most sem. Hétközben meg munka reggeltől estig. elegem van! A gyerekünkkel meg annyi minden van, amit szeretnék elmesélni neki. De hogy? Telefonon tartsam vele a kapcsolatot???? Elegem van!!!!
2010. júl. 24. 21:00
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Áhh, nem nála otthon. el kellet vinni kocsival a Balatonig. És hát, nem a szomszédban lakunk. De mért kér tőle iylet most???? Egy hónapja nincs közös hétvégénk!!!!!!!! És miért nem mondja neki a férjem, hogy most nem megy, nem voltam együtt a családommal egy hónapja hétvégén, és ráadásul ígértem a feleségemnek, hogy vigyázok 2 órára a kislányunkra. Most nem érek rá. De ezt nem mondja neki....

Én meg majd holnap igyekszem megoldani, hoyg valaki vigyázzon a kislányunkra. Amit bevállaltam, azt nem tudom már lemondani. Persze nincs rokona közelben. Majd kérek szívességet valakitől... Ha persze ellesz vele a kicsink....

2010. júl. 24. 21:22
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
ha az segit mond el nekem mi ujság a gyermekeddel
2010. júl. 24. 21:32
 13/31 anonim ***** válasza:

Azta mindenét!

hát nem semmi férjed van,én meg kérdezném tőle,hogy ki a fontosabb neki az anyja vagy ti!Hát ha igy folytatja,szerintem nem lesz jó vége mert nem fogod birni ami nem is lenne csoda!!!Mindenképp ülj le vele szépen és beszéljétek meg!!!Ne idegeskedj,mert a picikéd meg érzi rajtad!Kitartás!!!

2010. júl. 24. 21:42
 14/31 A kérdező kommentje:
Naná, hoyg érzi. Főleg, hogy a msodikat is várom...... Csodás.....
2010. júl. 24. 21:52
 15/31 A kérdező kommentje:
Marhára kibuktam.....
2010. júl. 24. 21:53
 16/31 anonim ***** válasza:
Fúúú, én elég indulatos egy nő vagyok. Most gyorsan végiggondoltam, hogy mit csinálnék a helyedben. Ne fogadd meg az én tanácsom, mert én elég szélsőséges vagyok. De én már tuti feldobtam volna neki a magaslabdát. Ha illik, ha nem, én mondanám, hogy válasszon az anyja és én köztem. Ez azért elég durva. Ott a kicsi, meg terhes is vagy. Nem-e veletek lenne a helye? Hát ne haragudj, de nem is értem, hogy csinálhat ilyet.
2010. júl. 24. 22:00
 17/31 anonim ***** válasza:
Beszélj az anyóssal. Mondd el őszintén a problémádat.
2010. júl. 24. 22:07
 18/31 A kérdező kommentje:
Nálam most nagyon csurig a pohár....
2010. júl. 24. 22:07
 19/31 A kérdező kommentje:
Anyósommal? Ez komoly??? Beszéljek vele? Tuti megsértődne... Szerintem így sem vagyok a kedvence....
2010. júl. 24. 22:09
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ha vigasztal valamennyire, nálunk pont ugyanez volt a helyzet. A fél fizetését benzinre költötte, hogy elmehessen egész hétvégére apósnak trógerólni. :( Én ugye spóroljak, mert kevés a GYED, de napi 150-160 km-t simán elautózott, ha após füttyentett. 2 hónap után "borult ki a bili"... Próbáltam vele beszélni közben, kértem, azután sírtam, később már kiabáltam - nulla eredmény. 2 hónap múlva, amikor pénteken közölte, hogy ő bizony azon a hétvégén is megy apóshoz, mert meló van, majd máskor megtartjuk a gyerek 1. szülinapi buliját, mondjam le a családomnak az időpontot vagy tartsuk meg nélküle, na akkor felkaptam a gyereket és otthagytam. Egy panzióban aludtunk és kikapcsoltam a telefonomat. Másnak délelőtt, amikor hazamentünk, vártam a nagy szánom-bánomot.Helyette egy levél várt az asztalon : "Szia! Nem vetted fel a telefont. Most már 7 óra van, nekem indulnom kell, nem várok tovább. Holnap jövök, majd beszélünk. És jobban tennéd, ha elgondolkodnál a viselkedéseden! Szia!"

Vasárnap este az udvaron várták a cuccai, én is írtam egy kis levelet mellé : "Gratulálok! Jól döntöttél! Apád fontosabb, mint a gyereked. Szép dolog! Ha így akarod, nyugodtan váljunk el! Inkább nevelem egyedül a gyereket, mintsem hogy olyan lelketlen és végtelenül önző apja legyen, mint amilyen Te leszel - apád nyomdokaiba lépve."

Na, ebből megértette, hogy komoly a dolog. Após persze le se tojta, továbbra is hívogatta, piszkálta, érzelmileg zsarolta. Cserébe após kapott szülinapjára ajándékot. Díszes keretben, lelaminálva egy "kupont".

"A MI AJÁNDÉKUNK

1. Üzemanyagköltség : 16 x 5.000FT = 80.000 Ft

2. Mesterembereknek olyan munkáért kiadott pénz, amit X(a férjem) is meg tudott volna csinálni : 60.000 Ft

3. Az IDŐ, amit a családjával tölthetett volna : FELBECSÜLHETETLEN !

Boldog születésnapot!"

Na, ez ütött, mint a 380 !

Azóta normális a viszonyunk apóssal, a családi életünk pedig tökéletes! :)

Van kiút, ne add fel!

2010. júl. 24. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!