Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » De szar! Kinek mondjam el,...

De szar! Kinek mondjam el, hogy melyik nap mi történt a gyerekemmel?

Figyelt kérdés
A férjem már egy hónapja minden hétvégén másoknak segyt, másoknak tesz szívességet, és nincs itthon. Most sem. Hétközben meg munka reggeltől estig. elegem van! A gyerekünkkel meg annyi minden van, amit szeretnék elmesélni neki. De hogy? Telefonon tartsam vele a kapcsolatot???? Elegem van!!!!
2010. júl. 24. 21:00
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Huhhhhh, ez komoly volt? Tök jó,hogy így lett nálatok. Nálunk is most lesz egy éves a kicsi.

Bárcsak anyósom is értené.

Meg ugye gondolom, először nektek kellett közös nevezőre jutnotok a férjeddel. Különben apóssal úgymond egyedül kellett volna "szembeszállnod".

2010. júl. 24. 22:13
 22/31 fotucsok ***** válasza:
az utolsó válaszolónak gratulálok, és egyet értek! ultimátumot kell adni, de azt komolyan is kell gondolni nem csak fenyegetőzni. Ha szeret benneteket sikerülni fog!!! Nagyon együttérzek veled és szurkolok. Remélem most, hogy kiírtad magadból kicsit megnyugodtál. Ez szokott segíteni!
2010. júl. 24. 22:15
 23/31 anonim ***** válasza:
beszélj anyóssal, hogy kopjon le-tuti meg fog sértődni, de valahol neki is fel kell nyitni a szemét. Azért klassz, hogy terhes vagy a 2. babával, velem már 17 hónapja nem sexel a párom- na az se kutya :-(
2010. júl. 24. 23:03
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is az após és a "drága" hugicája a keresztmama mindig kitalált valami programot a férjemnek (elsősorban engem akartak bosszantani, mert nem igazán felhőtlen a viszonyunk). Mondtam neki, hogy a gyereket együtt vállaltuk, akkor együtt is kell felnevelnünk. Szerencsére van annyira intelligens, hogy értett a szóból és "lerázta" őket ilyen-olyan ürüggyel. Szerencsére megunták illetve sikerült egy kicsit távolabb költöznünk, ami nagyon sokat javított a helyzeten.
2010. júl. 24. 23:36
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 22,09-es vagyok. Elég kemény küzdelem volt após "kiiktatása" a családi életünkből, főleg, hogy a férjem nővére is elég komoly "aknamunkát" folytatott. De a tudat, hogy a férjem alapjában véve jó ember, aki nem fog elhagyni minket, szóval ez bátorságot adott. Tavaly tavasszal meg számára is bebizonyosodott, hogy nekem volt igazam abban, hogy amikor nekünk lesz szükségünk valamire, após le se sz@rja majd a fejünket. Május elején érte egy súlyos baleset, majdnem meghalt. A kórházban lévő ügyeletes orvos tapasztalatának és lélekjelenlétének köszönhetően sikerült megmenteni a kezét, amit ledaráltak a fogaskerekek. A műtéteknek köszönhetően tudja használni a kezét. DE! Amíg kórházban volt, illetve amíg itthon lábadozott, se az apja, se a nővére nem látogatta meg. Mert nekik mindig dolguk van, meg 150km-t autózni sokba kerül. Itt voltam egy 2,5 évessel és egy 4 hónapossal, meg se kérdezték, hogy segítsenek-e. A családi gazdaságban minden munka rám maradt, plusz a vállalkozás ügyei és a beteg férjem. Nem volt egy habos torta az egész, de legalább ő is belátta, milyen a családja. Azóta esze ágában sincs menni. Ja, és többször bocsánatot kért a korábbi viselkedése miatt. ("Vak voltam - ne haragudj!")

Ami a Ti eseteteket illeti : mi van olyankor, ha te is elmész a férjeddel? Nálunk ez volt a bőröndös dolog után. Elmentem vele, útközben beszélgettünk. A gyerek miatt csak 8 körül tudtunk indulni, 5-kor meg a fürdetés miatt vissza kellett jönni. Háromszor kellett elvinnem a gyereket, apósnál hagytam "tombolni" ( 1 éves gyerek már nagyon bír pakolni, maszatolni ) , még csak a használt poharainkat se mostam el. Ja, és persze kedvesen előre szóltam, hogy mit kérünk ebédre. :) És nem érdekelt, mit szólnak. 3 alkalom után többet nem kellett a férjemnek se menni...

De hát én ilyen kis gonosz vagyok, na meg akkor teljesen kiakadtam már. ( Ha hasznos amit írtam, kérek szépen zöld kezecskét!Sok választ írtam és romlik a statisztikám, mert csak kevesen pontoznak. :) )

2010. júl. 25. 07:28
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Még annyi, hogy igazándiból nem tette magáévá az én álláspontomat, nem támogatott a "harcban", de legalább nem szólt ellene. Nagyon szíven ütötte, amikor látta a bőröndöket az udvaron - tudta jól, hogy már nem viccelek, tényleg kész vagyok akár el is hagyni.

Szóval a lényeg, én döntöttem, hogy vagy így, vagy úgy, de véget vetek ennek a "szolgaságnak".

2010. júl. 25. 07:33
 27/31 anonim ***** válasza:
Nyomtam zöldet :)
2010. júl. 25. 08:28
 28/31 anonim ***** válasza:
Én is nyomtam!:)Nekem ilyen gondom sógornőmmel van...de köszi a tippet,ha hívja a férjem,megyünk mi is mindig a gyerekkel és majd szépen lekopik...:)
2010. júl. 25. 17:07
 29/31 anonim ***** válasza:

22:09-esnek üzenem: Nagyon kemény vagy!!! :D Jól megoldottad! Persze, hogy jár érte a kezecske! :)

Kedves kérdező! Nekem is az jutott eszembe, hogy én borítanám a bilit és ultimátumot adnék a férjemnek vagy az anyós, vagy mi... Én is olyan vagyok, hogy tűrök-tűrök, aztán robbanok, de akkor nagyot! A helyedben én is kb. hasonló dolgot csinálnék, mint a fentebbi hozzászóló. A legkorábbi időpontban leülnék vele szemben halál komoly arccal és szép nyugodtan közölném, hogy vagy vége az elmeneteleknek, vagy a házasságunknak. Ha ez nem hatná meg, én is simán elköltöznék anyukámhoz szó nélkül és kíváncsian várnám mit tesz. Ha szeret, már másnap ott lenne. Sajna ezek a dolgok, hogy alig vagytok együtt már minden határon túlmegy!!! Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, mivel neked a két kis lurkóra is gondolni kell, mindketten megérzik a nyugtalanságod, de a kis pocaklakódnak különösen nem tesz jót!

Remélem sikerül dűlőre jutnotok, szívből kívánom!!!

2010. júl. 25. 20:13
 30/31 fotucsok ***** válasza:
Megnyugodtál már? Remélem sikerül rendbehozni mindent. Nagyon szurkolok, sokat az eszembe voltál tegnap este óta.
2010. júl. 25. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!