De szar! Kinek mondjam el, hogy melyik nap mi történt a gyerekemmel?
Figyelt kérdés
A férjem már egy hónapja minden hétvégén másoknak segyt, másoknak tesz szívességet, és nincs itthon. Most sem. Hétközben meg munka reggeltől estig. elegem van! A gyerekünkkel meg annyi minden van, amit szeretnék elmesélni neki. De hogy? Telefonon tartsam vele a kapcsolatot???? Elegem van!!!!2010. júl. 24. 21:00
1/31 anonim válasza:
Kérd meg, hogy üljetek le egy kicsit beszélgetni, ha otthon van, mondjuk egy finom vacsi mellett!
2/31 A kérdező kommentje:
Az előbb bőgtem neki telefonon... Merthogy ma mégsem jön haza...
2010. júl. 24. 21:04
3/31 anonim válasza:
Szia!Szerintem amikor hazamegy este,ülj le vele és mond el neki,hogy ez igy nem jó szánjon rátok több időt ne segitkezzen annyira mint akinek nincsen senkije.A munka az oké,mert muszáj de ha van szabad napja akkor azt veletek töltse!Normálisan magyarázd el neki,és nem lesz semmi gond!Kitartás!!!
4/31 anonim válasza:
NEm alszik otthon :(? Hm...mit csinál?
5/31 A kérdező kommentje:
Persze... Eddigi hétvégéken igazából kötött programja volt. De ez már a 4. hétvége, hoyg nincs itt!!!!
Merthogy ha anyósomnak kell ezt-azt csinálni, vinni ide-oda kocsival, akkor máris menni kell. Persze nekem holnapra beígért a férjem segítséget. Már 3 hete megkérdeztem, hogy biztosan ráér-e. És tessék. Anyucijának fontosabb igen-t mondani....????.....
Teljesen elegem van..... Így csak még nehezebb lesz anyósommal kijönni... azt hiszem ez nem építi sem anyósommal sem a férjemmel való kapcsolatomat....
És elvileg mi külön család vagyunk.....
2010. júl. 24. 21:09
6/31 A kérdező kommentje:
Anyukájánál alszik. (ezt a 3. válaszolónak) .........
2010. júl. 24. 21:10
7/31 anonim válasza:
Sajnálom :( az anyósokkal csak gond van mindig! Nem akarlak felidegelni de biztosan az anyjánál alszik...? Mondjuk jobb mintha máshol..
8/31 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ott. Ennyire azért megbízom benne. De marhára elegem van abból, hogy már nem is tudok vele beszélgetni, csak telefonon, és akkor is csak veszekszem vele, emrt elegem van abból, hogy nem is látom...
2010. júl. 24. 21:18
9/31 anonim válasza:
Hát nem egyszerű de ez így akkor sem normális! Az én párom soha nem aludna az anyukájánál ha mi itthon vagyunk! Együtt szoktunk ott aludni! Ezt ne hagyd szerintem! Csak lényeg,hogy ne idegből kiabálva mond el neki hanem higgadtan beszélj de határozottan! Nem is értem,hogy képzeli ezt a párod?????????????????
10/31 anonim válasza:
Ne hívd fel lehet majd rájön mi van?! Ezt valahogy lekell tisztázni h ez így nem megy tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!