Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyenek a skorpió kisfiúk?

Milyenek a skorpió kisfiúk?

Figyelt kérdés
Novemberre várjuk a babánkat, kérlek írjatok tapasztalatokat! Eddig azt hallottam, hogy nyugtalan és akaratos gyerekek. Igaz ez?
2010. júl. 23. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fiam okt 24-ei, tehát éppen átlépi a mérleget és puff beleszületett a skorpióba:) jó baba volt kicsinek, ok nèlkül sosem sirt, kiszámitható volt. Nem mondanám hisztisnek, nagyon akaratos, kőkemény! Értelmes. Ha valaminek nagyon örül, szinte percenként megölel. Ha olyanja van, akkor meg eltol:( csak a családtagokat szereti, van olyan, akivel tartja a pár lépés távolságot. Nem szereti, ha idegenek simogatják, megfogják a kezét, tulzottan közel mennek , pedig sok ember forog körülötte. Szóval őt nehezen csalná el egy idegen cukrosbácsi:) nagyon aktív, élénk, de megfontolt, nem kajla. Rendszerető. Hát kb ennyi:) 22 hós
2010. aug. 3. 22:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ezek szerint nem olyan vészes a helyzet :) Egyébként még az is lehet, hogy nyilas lesz, mert november végére várjuk. Mindenkinek örömteli babázást kívánok!
2010. aug. 4. 07:36
 13/14 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 20:13 vagyok és nyilas:)

Akaratos,kalandvágyó,makacs,nagyon tudok szeretni de aki megharagit,annak annyi.Folyton mozogni,pezsegni,élni.Ja,és nagyon haragtartó ha komoly az ügy.Azt mondják jó jegy rám pedig azt hogy fura természetem van...:)))

2010. aug. 5. 20:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Az aszcendensétől függ, hogy milyen a természete
2010. aug. 12. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!