Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megirnátok milyen skorpio...

Megirnátok milyen skorpio jegyü gyermeketek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 16:20
 1/4 anonim válasza:
100%

Én az vagyok, 17/F. Nem tudom konkrétan mik a szempontjaid, csak néhány dolog amit hirtelen el tudok mondani magamról (pozitív/negatív egyaránt):

-ragaszkodó

-nehezen megbocsájtó

-könnyen beilleszkedő

Hű, azt hittem majd vehetek új billentyűzetet, annyi mindent tudok írni magamról, de úgy tűnik nem ilyen könnyű:D Tényleg szempontokkal jobb lenne.

2009. dec. 18. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a fiam skorpió.

Az előző hozzászóló tulajdonságai teljesen ráillenek,

ezek mellett önfejű, akaratos, nagyon érzékeny és rendszerető. Ő 8 éves.

2009. dec. 18. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia én is az vagyok (31)és a kislányom is(14hós) :)

Már most látom,hogy velem is nehéz lehetett kiskoromban :):)

Nagyon akaratos már most,nagyon tud szeretni,nagyon bújós :)

eléri a célját :) én felnött fejjel is ilyen vagyok,plussz még ugyanaz mint az első hozzá szóló :)

2009. dec. 18. 16:45
 4/4 anonim válasza:
100%

Első vagyok.

Igenigen, az önfejűség, az akaratosság, a kivételesen nagy érzékenység és a rendszeretés is mind mind igazak rám:D

Nem igazán szoktam az ilyen dolgokban hinni, de úgy tűnik, az azonos csillagjegyű emberek nagyrészt azonos tulajdonságokkal rendelkeznek.

2009. dec. 18. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!