Mit tesztek ha felesel 2,5éves gyermeketek? Nem hallgat a szóra, ordit ha büntibe rakod és persze a szókincse 1db szóra csökkent a NEM-re?!
Én nagyon határozottan és mérgesen rászólok, hogy "Na most fejezed be, vagy mész a szobádba, és kijössz, ha befejezted". Van mikor használ. Ha nem, akkor megy a szobájába, ha lecsillapodott, kijöhet. Én nem hagyom magam sem zsarolni, és úgy sem teszek, mint aki ilyenkor is imádja.
Utána, mikor már rend, csend és béke van, na utána megszeretgetem, és elmondom neki, hogy az nagyon csúnya viselkedés volt, és ha így folytatja, nem fogja szeretni senki a játszótéren. Érdekes, mert erre az a válasza, hogy "De fognak szejetni". Szóval én ezzel "meg tudom fogni" :)
Ha feleselés van, nálam is a szeretgetés jött be. Átölelem és annyit mondok, légyszíves, kértem valamit, vagy légyszíves fejezd ezt be, nem feleselsz.
És mindig bejön, jobban, mint a büntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!