Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyenek a skorpió kisfiúk?

Milyenek a skorpió kisfiúk?

Figyelt kérdés
Novemberre várjuk a babánkat, kérlek írjatok tapasztalatokat! Eddig azt hallottam, hogy nyugtalan és akaratos gyerekek. Igaz ez?
2010. júl. 23. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Barátnömnek most 2,5 éves a lányuk. Szélsőséges: nagyon tud szeretni, de utálni is. Mindig a társaság központja, imádja (és elvárja), hogy ilyenkor mindenki rá figyeljen. Intelligens és határozott. Szerintem a fiúk is hasonlóak. Jaj, és nem tudom a jegyre jellemző-e de nagyon félti a játékait :))
2010. júl. 23. 22:30
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia.

kicsit offolok de megsem :) elore is bocsi, ha szamodra ez nem hasznos:)

szerintem ne foglalkozz a horoszkoppal....persze vannak az embernek alap tulajdonsagai amik jellemzoek raalapvetoen, de meg formalhato a szemelyisege...eleg sokaig.

Igyekezni kell a jo tulajdonsagokat erositeni.

Elemeltileg en a lanyommaltuz es viz vagyunk (levego es viz egyebkent) es megis imadjuk szeretjuk egymast.Megprobalom elfogadni az O onallosagat O meg az en babusgatasomat.

Tolerancia kerdese az egesz ami a babakban is benne van :)

Sok boldogsagot a picihez :)

2010. júl. 23. 22:43
 3/14 anonim ***** válasza:
57%

Én még sosem foglkoztam a horoszkóppal, de amit az első válaszoló leírt, az 100%-ig igaz a kisfiamra is.

Ő is skorpió, 3 és fél éves.

2010. júl. 23. 23:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Én teljesen ugyanígy meg voltam ijedve,mikor megtudtam még a terhesség alatt,hogy skorpió jegyben fognak (ikrek)születni,és én is feltettem ezt a kérdést.Már jó jel volt,hogy a kórházban egy csomó skorpió jegyű kismamával kerültem össze,áldott jó természetűek voltak!A fiaim pedig most 8 hósak,igaz még picik,de állítom,hogy kettejükkel nincs annyi gondom,mint másnak eggyel!Szinte kezdettől végigaludták az éjszakát,jó étvágyúak,jókedvű,vidám babák,értelmesek,nem nyűgösek.Hogy később mi lesz még,nem tudom.Pedig én is hiszek a horoszkópban,én oroszlán vagyok,tipikus,anyukám pedig rák,ő is tipikus,szóval lehet benne vmi.Nekem azt tanácsolták,h nézzem meg az aszcendenst is(ezt pontosan nem értem h hogy működik,asszem majd csak akkor fogod tudni,ha már megszülettek).
2010. júl. 23. 23:58
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam novemberben lesz 2 éves,nagyon akaratos,sértődékeny,de mellette bújós,nagyon sok benne a szeretet:)

2010. aug. 3. 13:37
 6/14 anonim ***** válasza:
A lányom skorpió.Akaratos örökmozgó, édes bújos színésznő, mindene a tükör.:)Néha hisztérika és önfejű.És végtelenül jószívű.
2010. aug. 3. 14:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Szia. Az Én fiam szintén novemberi (skorpió). Akaratos, mosolygós, barátságos, nagyon ritkán hisztizik, de akkor nagyon. Az első perctől kezdve átalussza az éjszakát. Hozzá kell szoktatni, hogy nappal is aludjon (nálunk 2 hónapos kora óta nem volt hajlandó aludni, kb 1 hónapja sikerült rászoktatnom de 2-3 óra, du 1-2 óra), így elkerülöm nála, hogy nyűgös legyen. Nála jobb babát nem is kívánhatnék. Mondjuk attól is függ, hogy a jegye elején végén, vagy közepén születik meg. Sok sikert
2010. aug. 3. 14:39
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
Az én kisfiam is novemberben lesz 2 éves, és tényleg hasonló az előttem szólókhoz: akaratos, hamar bedurran pl. nem tudja kirakni a kirakóját = nem türelmes-, viszont annyira bújos,szeretgetni való,egész nap elviseli ha én és a mama csókolgatjuk. Nem cserélném el semmi más jegyű gyerkőcre :)
2010. aug. 3. 15:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 10hónapos és mérleg.De mintha a skorpió jegyeit hordozná:)

akaratos,makacs,türelmetlen,már most.

Az öcsém skorpió és dettó ugyan ez.Akkor most csillagjegy vagy genetika...hát tudja a fene...

2010. aug. 3. 20:13
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam rák jegyében született, de mintha dupla-skorpió lenne, komolyan....

Én skorpió vagyok és a férjem is, ja és még anyukám is.. :)

A férjem állítólag nem volt tipikus skorpió, ugyanis ő "áldottjógyerek" volt, állítólag. Én már nem annyira... :)

2010. aug. 3. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!