Milyenek a skorpió kisfiúk?
Szia.
kicsit offolok de megsem :) elore is bocsi, ha szamodra ez nem hasznos:)
szerintem ne foglalkozz a horoszkoppal....persze vannak az embernek alap tulajdonsagai amik jellemzoek raalapvetoen, de meg formalhato a szemelyisege...eleg sokaig.
Igyekezni kell a jo tulajdonsagokat erositeni.
Elemeltileg en a lanyommaltuz es viz vagyunk (levego es viz egyebkent) es megis imadjuk szeretjuk egymast.Megprobalom elfogadni az O onallosagat O meg az en babusgatasomat.
Tolerancia kerdese az egesz ami a babakban is benne van :)
Sok boldogsagot a picihez :)
Én még sosem foglkoztam a horoszkóppal, de amit az első válaszoló leírt, az 100%-ig igaz a kisfiamra is.
Ő is skorpió, 3 és fél éves.
Szia!
Kisfiam novemberben lesz 2 éves,nagyon akaratos,sértődékeny,de mellette bújós,nagyon sok benne a szeretet:)
Az én kisfiam 10hónapos és mérleg.De mintha a skorpió jegyeit hordozná:)
akaratos,makacs,türelmetlen,már most.
Az öcsém skorpió és dettó ugyan ez.Akkor most csillagjegy vagy genetika...hát tudja a fene...
Szia!
Az én kisfiam rák jegyében született, de mintha dupla-skorpió lenne, komolyan....
Én skorpió vagyok és a férjem is, ja és még anyukám is.. :)
A férjem állítólag nem volt tipikus skorpió, ugyanis ő "áldottjógyerek" volt, állítólag. Én már nem annyira... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!