Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen a skorpio gyermek és...

Milyen a skorpio gyermek és hogyan kell vele bánni?

Figyelt kérdés

Sok-sok tapasztalatot várok...

Mindenkinek köszi

2011. ápr. 14. 00:28
 1/9 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 14. 01:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Október 24-én született a kisfiam, imádkoztam 23-ig szülessen meg, hogy mérleg legyen. Egy biztos, végtelen türelem kell hozzá, hangos szóval, erőszakkal semmit nem lehet elérni nála. Rendkívül akaratos, egyébként nagyon jókedvű, naponta többször elkapja a röhögőgörcs, majd megpukkad a nevetéstől. Nagyon mozgékony, percekben mérhető a nyugodt ücsörgés. Mindig programot kell szervezni, sétálni, menni valahova, mert ha órákat töltünk itthon, akkor lebontja a lakást. Hozzám az anyukájához nagyon ragaszkodik, szinte rajong értem, ölelget, puszilgat. A kaját bele kell imádkozni, gyümölcsöt szinte nem eszik. Csak a fasírt, hurka, hús, tészta. Nem szívesen játszik hagyományos játékokkal, szívesebben segít a háztartásban, takarítás, sepregetés, főzés, portörlés, teregetés. Persze így dupla idő minden, mert helyre kell hozni ami kupit csinált. Önfejű, nem felejt, órák múlva is emlékszik mit nem engedtem meg, és próbálja ugyanazt a dolgot csinálni. Csak kedvességgel, és figyelemeletereléssel lehet nála valamit elérni.

Ennyi jutott eszembe hirtelen. Egy biztos, nem cserélném el senkiért a kis gazembert.

2011. ápr. 14. 10:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A kisgyermekeknél ebben a korban még a Holdat érdemesebb nézni a horoszkópban,és az Ascendenst. Az irányadóbb, mint a Nap helyzete. Van gyermekasztrológus fent a neten, ő leírja neked dátum alapján, milyen a babád. Tényleg nagyon találó, amiket ír. www.nlcafe.hu
2011. ápr. 14. 10:42
 4/9 anonim ***** válasza:

szia,

nos a helyzet nalunk a kovetkezo: Skorpio, asszcendense Skorpio... KOSZONJUK!! :)

iszonyat akaratos, folyton mozgasban van, nincs megallas meg almaban is porog-forog. veres, kiabalas kizarva, a lelkere kell hatnod ahhoz, hogy el is erj valamit. a buntetes nalunk nagyon bejott, mert utalja ha megvonjak Tole azt amit szeret. mar most eler mindent, amit szeretne, felhaborodik, ha valami (fizikailag/szellemileg) nem sikerul neki. allati kitarto!! rengeteg szeretet van benne, nagyon ragaszkodo, ki is mutatja, modnja, erezteti milyen fontos vagy Neki. ami erdekli azt pillanatokm alatt megtanulja, ami viszont nem, azt akkor sem, ha bele pusztul :) iszonyatosan jo kedelyu gyerek, altalaban folyamatosan nevet, rohog, viccelodik, minden hulyesegben benne van!! :) konnyu szorakoztatni, az ujdonsagok nagyon lekotik, ha az erdeklodesi korebol vannak!! valoban jobban erdeklik a hetkoznapi hasznalati targyak, mint a jatekok.

a menokeje hihetetlen, ahogy elottem is irtak non-stop programozas, a jatszoter nalunk min.3 ora hossza!! :) a lakasban megorul, igy meg telen is rendszeres a tobb oras kinti program. szeret utazni, imadja a vizet.

oszinten nehez nevelni, rengeteg turelem kell hozza!! de amit kapok erte cserebe, ahogy ki tudja mutatni hogy szeret!!... mindennel feler!!

kosd fel a szarat annak a bizonyos gatyanak, de hidd el megerni!! :D

Agi egy 2,5 eve dupla skorpio mamaja :)

2011. ápr. 14. 12:26
 5/9 anonim válasza:
Én is írhattam volna,bár a mi fiunk okt22-én született,szerintem benn akart maradni,hogy skorpió lehessen,túlhordtam 9 nappal,így indították
2011. ápr. 14. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan a lanyom nem skorpio de en (okt 24) es a parom is (okt 28 ) azok vagyunk. Na, hat csak annyi, hogy az elottem valszolok mindent leirtak:) szoval nagyon nagyon nehez veluk (es nem csak gyerekkent :)) Anyukam is mindig mondja hogy en borzaszto voltam mar akkor is :) Viszont en mindent megettem szinte, sose voltam valogatos. De meggyozni barmirol amirol ugy gondoltam hogy igazam volt, sosem lehetett.

Sok sok turelem kell hozza!

2011. ápr. 14. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:

A 12:26-os anyukának írom.Akinek dupla skorpió a gyermeke.

Amit leírt szóról-szóra igaz az én 2 éves bika jegyű fiamra.

Itt én vagyok a skorpió az anyuka.:)És tapasztalatból tudom,hogy nagyon nehéz egy skorpió gyerekkel, legalábbis mikor elkezd kamaszodni:)

2011. ápr. 14. 23:58
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm,kedves anyukák,csak reménykedni tudok,hogy nem lesz tul akaratos,a kis Drága...:)

Két kos,meg egy skorpiocska,háááát,meglátjuk mit szánt az Ég!

2011. ápr. 15. 21:50
 9/9 anonim válasza:
Skorpió kamasz lány vagyok.Gyerekként is nagyon akaratos voltam,az előttem lé-vők mindent leírtak a kisgyerek/gyerek kórról.Most leírok minden kamaszként milyen vagyok.Megjegyzem ikrek aszcedensem van bika holdjegyem.Akaratos vagyok,hisztis,visszabeszélek,utálom ha nem az van amit én akarok.ellenállok mindennek,nem engedem h irányítsanak..kitartó vagyok..anyám szintén skorpió,apám oroszlán..nevelőapám ikrek..van bajuk bőven
2015. ápr. 3. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!