Skorpió babák milyenek? Mi most leszünk egy hósak. Érdekelnének mások tapasztalatai
Nekem is fiam van, de hátha segít:)
Nagyon kedves baba, sose volt szeparációs szorongása, mindenkire mosolyog. Mondjuk annyira nem bújós, nem nagyon hagyja magát puszilgatni stb. Persze ez lehet azért is mert fiú, meg gondolom személyiség függő is.
Nagyon hasfájós volt első 2 hónapban.
Viszont azóta egy angyal, a fogzás se nagyon viselte meg, átalussza az éjjelt 5 hós kora óta, ügyesen szopizott 1 éves koráig.
Más, vele egykorú babákhoz képest nem jött még ki rajta hogy hisztis, vagy akaratos lenne.
Ami pedig úgy tudom, skorpió tulajdonság...
Szia az én kis Bendim is skorpió-és most 7 hetes.Azt vettem észre hogy a többi babához képest-dokinál-nyugodtabb,nem kezd el "szolidaritásból" sírni velük.Nagyon ragaszkodó-főleg alvás előtt.Szereti ha csak vele foglalkoznak.Ha ő van a központban.Tehát mondhatjuk akaratos :-)
A hasfájását leszámítva egy angyal.
Szia!
Hátha olvasod még... Milyen tulajdonságai alakultak már ki a kislányodnak?
Az én fiam 2008. 11. 18-n született /kb akkor, amikor a lányod/. Nagyon társaságközpontú, könnyen alkalmazkodó, barátságos baba, rettentő akarattal és kitartással. Várom a vélaszod:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!