Ikres kismamák, anyukák! Azok tapasztalatai érdekelnének, akik tudatosan ikreket akartak és sikerült is nekik? Esetleg milyen módszerrel?
Egy babával is megelégedtem volna. Nekem inszemem volt plusz előtte clostyt is szedtem, így lettek ikrek.
9h km
A magyar neve is Yam gyökér:)
Ez az iker kérdés engem is izgatott. Valaki javasolta, hogy közvetlenül a fogamzásgátló abbahagyása után próbálkozzunk, de ez sem jött be. Gyógyszeres rásegítés létezik, de nem tudom, milyen esetekben írják fel.
Vannak gyógyszerek (pl. clostilbegyt), amik növelik az ikrek esélyét, de mivel ezeknek komoly mellékhatásai lehetnek, csak orvosi kontroll mellett használhatók. Nem hiszem, hogy felírná a doki csupán azért mert nagyon szeretnél ikreket...
Én is nagyon szívesen szültem volna (szülnék) ikreket, ráadásul nekem komoly esélyem is lenne rá genetikailag, mégis, eddig 5 terhességből 5 szóló volt... Pedig minél többedik, annál nagyobb az esély... (Valószínűleg még egyszer megróbáljuk pár év múlva, de akár egy, akár kettő lesz, jó lesz!)
Hidd el, ha ikrek kell, hogy legyenek, azok lesznek, ha meg nem, akkor fejre is állhatsz, akkor se lesznek azok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!