Skorpió jegyű babák/kisgyerekek Anyukái! Elmesélitek tapasztalataitokat?
Első vagyok, véletlenül elküldtem.
Végtelenül barátságos, mosolygós idegenekre is - a múltkor pl a parkban kézen fogott egy idegen nénit (szerintem a dédijére emlékeztette) és elindult vele a másik irányba. Hihetetlenül kíváncsi és érdeklődő, ha valamiben elmélyül, akkor nagyon koncentrál.
Sajnos nem egy pusziszkodós fajta, az öleléseket még úgy ahogy osztogatja, de puszit kb 2-3 naponta tudok kikönyörögni tőle, az ingyen puszi pedig világszám :) De amikor már fáradt, annyira tud bújni! :) Imádom. Kicsit (nagyon) félek a dackorszaktól, még jobban a kamaszkortól, de hát csak megedződöm addigra :)
Hát nagyon ráismertem a lányomra,amiket írtál!!! :)
Ő amúgy 2 éves múlt,talán annyival "egészíteném" ki amiket írtál,hogy iszonyatosan tudja feszegetni a határait... :)
És hát én már egy ideje a dac korszakból is kapok.Hát nem egyszerű... :)
:D
Nekünk csak 1 nap kellett volna még és nyilas lett volna,de hát így sikerült... :)
Az én lányom is skorpió. :-( Hát??? Ő már most kezd kamaszodni mivel már 11 éves. Nagyon nehéz vele,mert mint egy igazi skorpió,mindig hirtelen "csíp". Mindig tudja mikor mivel tud beszólni. Viszont nagyon lelkis.
Mikor megszületett akkor megcsináltattam neki a személyre szabott horoszkópját(mert én hiszek benne, rám is nagyon jellemző,én bak vagyok)nagyon igaz rá amit írtak.Már kicsinek is igazi skorpió volt. Nem lehetett vele igazán babázni. Nem szerette ha ringattuk,nem volt az a pusziszkodós fajta. Álandóan mozgott. Tényleg csak akkor volt nyugton ha aludt:-) 10 hónaposan már egyedül szaladgált az udvaron.Most,hogy suliba jár 4-es 5-ös tanuló de mindig elvárja a biztatást. Soha sincs megelégedve magával. Mindig a maximumot akarja. Nagyon nehéz volt neki megmagyarázni,hogy a 4-es sem rossz osztályzat. :-) Tavaly tanév végén tiszta lelki beteg volt mert nem kapott oklevelet,lett neki kettő 4-ese.:-)
Szia!
Ha tudom,hogy ennyire ráillik 16 hónapos kisfiamra a jegy jellemzője,nem akarom,hogy 1 héttel hamarabb megszülessen:)
Egy rettenet gyerek:),persze így is nagyon édes bogár,és nagyon imádom,DE már most rossz,eleven,akaratos,persze mellette bújós,puszilgatós,nagyon okos(a korához képest)
A bátyja oroszlán,teljesen az ellentéte(volt)
Az öcsi képes a joghurtért hisztizni a boltban,nem marad meg 5 másodpercig a fenekén,állandóan szalad,pakol,beszél.
Nem lehet mellette unatkozni.
Külsőre egyformák a fiaim,de belsőre tűz és víz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!