Mikortól reális elmenni otthonról?
Egyre nagyobb az esély, hogy nem tudom befejezni a jogsit szülés előtt, tegnap megbuktam a forgalmin és már csak kevesebb mint két hónap van a szülésig (ami persze jóval előbb is lehet...).
Az a kérdésem, hogy nektek mikor jött el az az idő amikor egy nap kb négy órát valaki másra mertétek/tudtátok hagyni a kisbabátokat? Ennyi sajnos egy vezetés mert messze van a város (ketten vagyunk mindig, felváltva), vizsga napján is kb ennyi lesz. Előtte azért akarok még kicsit vezetni szóval több alkalom lenne.
Mikortól lehet ez reális? Tudom, sok mindentől függ, főleg a baba temperamentumán...
9-es, ezt remélem nem nekem írtad, én egy szóval sem mondtam, hogy félek a vezetéstől, én a vizsgától féltem :D
és amúgy meg, honnan tudod, hogy másra milyen hatással vannak a terhességi hormonok? attól, mert neked minden jó volt, és semmiben nem befolyásolt, nem kell azokat lenézni, akikre máshogy hatott a szituáció... plusz biztos a babájukat is féltik ilyenkor.
Azért lényeges, mert ha a 30 évessel, aki elvileg egy társadalmilag elismert foglalkozást űz, így beszélnek, akkor szerinted a 18 évessel vagy a pocakos terhes asszonykával hogy?
És nem, én ebben a helyzetben nem tudtam kinyitni a számat, az emberek más élethelyzeteket másképp viselnek.
Nem értem, mért janiskodsz, komolyan. Te gondolom gyakorlott sofőrként vezettél a szülés hetében, nem vizsgáztál vagy ilyesmi.
Szàmomra teljesen érthető, hogy a babavárás utolsó heteit nem ezzel akarja vki megkeseríteni.
Én kétszer kezdtem neki a jogsinak. Első alkalommal kifogtam egy paraszt oktatót, semmi se volt jó neki, állandóan szidott, milyen béna vagyok. Már gyomorgörcsöm volt, amikor vezetni kellett, végül nem mentem el vizsgázni, abbahagytam. Pár évvel később újrakezdtem, egy szuper oktató mellett, aki nem győzött dicsérni, milyen ügyes vagyok... Az összes vizsga elsőre sikerült, kivéve a forgalmit, ahol elsőre azért buktam meg, mert egy megszokott útvonalon forgalmi rend változás volt (átfestették a terelővonalakat máshova, de a régi is látszott és megzavarodtam). Amint lehetett, újra megpróbáltam és lazán sikerült. Ennyit számít az oktató személye, hozzáállása...
Kérdező, szerintem menj el még egyszer vizsgázni szülés előtt, jó eséllyel sikerülni fog. Ha mégsem, akkor lehet, hogy ki fog maradni pár hónap a baba miatt. Sok mindentől függ, pl. attól is, mennyi idő alatt jössz rendbe a szülés után. Nekem voltak gondjaim a gátsebemmel (emiatt pl. jó ideig nem tudtam ülni), egyéb eü problémáim is voltak az első hónapokban, örültem, hogy a babát el tudtam látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!